Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 75”-os tv-re keresek okos...

75”-os tv-re keresek okos háttérvilágítást. Govee t2 megéri, vagy van olcsóbb megoldás is?

Figyelt kérdés

45 ezer ft, de videókon nagyon jól néz ki, minden összehasonlító videóban ez tetszik a legjobban!

Viszont sokallom az árát.

Tele van aliexpress is ilyesmivel 4-10 ezer ft-ért.

Van valakinek mással tapasztalata, ami jól működik?

ma 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd a Goove azért drága mert nem csak egy LED szalagot ad el. A LED szalag kb ugyanolyan minőségű mint a temus. Mert valószínűleg ugyan ott gyártották. A különbség a támogatás és a rendszer. A Goove működik a Google Homemal, van hozzá applikáció amit nem kétes eredetű qr kódból töltesz le apk formájában hanem hivatalos applikáció boltból. És képes a tv színeihez igazodni, valamit egyéb más funkciót, például fényműsor a zenére.

Igazából én magam nem vagyok híve az ilyennek, ez semmi más mint marketinges szemfényvesztés. Eladni valamit ami "jól néz ki". Ne legyünk már ennyire egyszerűek hogy látom hogy van ilyen és egyből megveszem. Ez a fogyasztói társadalom. Nincs pénzem rá se baj másnak is van nekem is lesz. Megveszem akár hitelre is!

Ha ezt akarod csak azért mondom hogy egyszer kell megvenned. De ha sokkalod az árát próbáld ki a temusokat.

Ez teljes mértékben a te döntésed. Nem akarlak se a vásárlás ellen se melette meggyőzni.

ma 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!