WhiteS kérdése:
Miért nem indul?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy laptopom Windows 11-es op.rendszerrel. Szerettem volna telepíteni a Sims 3-at. Ea app-ból töltöttem és telepítettem, ahogy kell. Megjelenő az indító panel kezdeném a játékot, de nem történik semmi, majd 1 perc múlva feldobja az Ea appot. Elméletben kompatibilitási probléma. Minden opción végig mentem, amit a hibaelhárító javasolt, de semmi változás. Ami érdekes, hogy a húgom notebookján gond nélkül elfut a játék ugyanígy win11-en. Mi lehet a gond?ma 08:20
1/1 anonim válasza:
Megjelenik az indító gomb - mármint melyik az EA launcher játék indító gomb vagy már a játék betöltött a főmenübe és az ottani indító gomb?
1. Esetén: a játék feketeképernyőig eljut? Vagy az se?
1-1.eset: semmi egyéb hiba kódot nem dob ki? Hiányzik valami fájl?
1-2.eset: ha else indul a játék, valószínűleg valami DLL vagy csomag hiányzik a gépről.
2.eset: a játék crashel. Van crash report? Mi okozza?
Okozhatja: úgyszintén hiányzik valami fájl.
Vagy a játék fájlok korruptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!