Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ilyen rádiósmagnót honnan...

Ilyen rádiósmagnót honnan tudnék szerezni?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam, csak kék színben: [link]

Ez ugye "FIRST Austria" nevű, de van "SUNNY" is: [link]

Illetve létezik sztereó változat is, disco fényekkel: [link]

Nekem volt egy ilyenem gyerekkoromban (a fények nélküli monó változat), de kék színben. Sajnos régen "kibeleztem" már, a műanyag házán kivül nincs meg belőle semmi, ráadásul az is kissé szétbarmolva...

Annyit tudok, hogy "FIRST Austria" volt a neve.

Most nagyon hiányzik e készülék, az élet úgy hozta, hogy elkezdtem nagyon hiányolni a múltamat, gyerekkoromat, próbálok beszerezni minél több mindent akkorból, ez a rádiósmagnó pont egy nagyon fontos készülék lenne, lehetőleg kék színben...

Valaki esetleg nem tudja, hogy honnan tudnék szerezni egy ilyet? Az se baj, ha hibás, csak egyben legyen.

dec. 12. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Apróhirdető oldalak, ebay, stb.
dec. 12. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pirosat fogok kapni tudom. Volt egy kis gumikutyusom pici koromban. Mindig velem volt. Aztán egy műtétem miatt elvették a kórházban, és nem került elő. A szüleim vettek egy ugyanolyant, de azonnal észrevettem, hogy az egy másik. Pedig ugyanolyan volt. Jobban sírtam, mint előtte.
dec. 13. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:

"próbálok beszerezni minél több mindent akkorból"

[link]

dec. 14. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!