Van egy Toshiba RT-99S rádióm. Van e valami mód arra, hogy rácsatlakoztassam a telefonomat és jó minőségben tudjak rajta zenét hallgatni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ez nem egy rossz kínai kacat rádió. Ez egy 1985-86-ban gyártott Japán rádió és még mindig gyönyörű hangja van.jún. 17. 18:31
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A kábel meg van. Az a probléma, hogy a mód választóban csak FM, AM és kazetta van. A DIN aljzatot nem lehet kiválasztani. Ilyenkor mi a teendő?
jún. 19. 22:54
3/4 anonim válasza:
#2: Kézikönyvet nem találtam, így csak tippelni tudok: feltehetőleg mivel a csatlakozón "REC/PB" (Record/Playback, vagyis Felvétel/Visszajátszás) szerepel, a magnó irányába megy a jel a csatlakozó REC ágáról (ha a "Function" kapcsoló "Tape" állásban van) - hogy ez leágazik-e a magnó erősítőjének irányába, az kérdéses, ki kell próbálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Üdv! Próbálkoztam azzal, hogy bedugtam a din to jack dugót a rádióba, kikapcsolt állapotban a rádió nagyon halkan szólt. Aztán benyomtam a magnón a lejátszás gombot, de nem szólalt meg a rádió.
jún. 21. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!