Akira92 kérdése:
Vettem egy Philips 220CW monitort, és a hátulján van egy USB csatlakozó, de nem akar működni ha csatlakoztatok rá mondjuk egy pendrive-ot. Mi lehet a baj, mi célt szolgálhat még a csatlakozó?
Figyelt kérdés
- próbáltam csatlakoztatni USB kábellel pc-re, semmi nem változott
- dugtam rá webkamerát, pendrive-ot, nem történt semmi
2010. nov. 6. 14:40
11/20 A kérdező kommentje:
Igen egy sima USB, de viszont még mindig nem jöttünk rá a kedves segítőmmel(segítőimmel) hogy mi is lehet a megoldás arra h működjön a monitoron lévő USB. Volt pár jó tanács, csak sajnos gyakorlatba sikertelen volt a művelet, de viszont ha önnek is van egy pár tanácsa, szivesen kipróbálom.
2010. nov. 6. 16:44
12/20 anonim válasza:
DVI kábellel van összekötve a gép és a monitor?Talán csak azzal működik./csak tippelgetek/
13/20 A kérdező kommentje:
nem DVI kábellel van összekötve a gép és a monitor, sima hagyományos. A monitoron nincs DVI csati, de viszont a számítógépbe be lehet dugni átalakítóval. Ennyit tudok mondani ha segít a tippelgetésben az USB nem működésének megoldásában
2010. nov. 6. 17:15
14/20 anonim válasza:
A VGA bemenet mellett nincs egy usb bemenet?Egy leírásban ír ilyet.Azt kell összekötni a számítógép egyik usb csatlakozójával és akkor a monitor hátulján lesz kivezetve.
15/20 anonim válasza:
Magyarán ugyanúgy foglalja a portot, ergo nincs sok értelme. Ugyanazt éred el vele, mint egy néhány száz forintos usb hosszabbító kábellel. Ha legalább egy usb hub lenne, kéthárom kimenettel, akkor aláírom, hogy szenvedjünk vele egy kicsit. De így szerintem felesleges :)
16/20 A kérdező kommentje:
nekem nem teljesen tiszta még ez a dolog hogy USB a monitoron, tehát h mi célt szolgálna. A számítógépemen és a monitoron mind a kettő helyen a VGA mellett van 1-1 USB port.
2010. nov. 6. 17:26
17/20 A kérdező kommentje:
na mindegy, Köszönöm Szépen a segítségeket ! :)
2010. nov. 6. 18:20
18/20 anonim válasza:
A monitor RGB csatlakozója mellett van egy USB bemenet.. oda a gépet csatlakoztatod, ami a controlpanel mögött van csatlakozó meg dughatod a pendrive-ot...
19/20 anonim válasza:
Látom elég régi a kérdés, hátha mást is érdekel.
A monitorba egy nyomtatóhoz való kábel kell hátulra, azzal a gép bármelyik üres portjára csatlakoztatni.
Így a monitoron az oldalsó csatlakozóba bármit dughatsz amit egyébként közvetlenül a gépbe is lehet.
Ez csak egy szimpla hosszabbító. semmi köze a monitor működéséhez.
A monitor akár ki is lehet húzva a konnektorból ez alatt, nem lényeg..
20/20 anonim válasza:
ez egész jó ötlet. veszek pár hibás kidobott USB HUB-al rendelkező monitort, kiszedem az USB HUB-ot bedugom egy műanyag dobozba és eladom a piacon 1000Ft-ért. Az úgy már megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!