Hitachi smart tv képernyője rózsaszín van kép de rózsaszín árnyalattal. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
dec. 9. 19:05
3/7 Szirty válasza:
Ki fog pusztulni benne a háttérvilágítás.
Egyre lilább lesz.
4/7 Szervizmérnök úr válasza:
Nem inkább gyengülő fényerő, ami ibolya irányba megy át, foltokban?
Netán véletlenül nem SCART-ról nyomatod?
5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este 1 órára kihúztam a TV-t utána nem volt rózsaszín már az árnyalat teljesen jó lett. Ha visszatér a probléma akkor úgy is szervíz kell.
dec. 10. 12:33
6/7 Szervizmérnök úr válasza:
SCART RGB átvitelnél szokott lenni ilyen, amikor piszkálás, elmozdulás hatásra megjavul, de nem erőltetem, ha nem tudsz rendesen reagálni.
7/7 anonim válasza:
Véletlenül se árulj el részleteket, nehogy már ki lehessen találni a hiba okát. Önmagában kismillió dolog okozhat rózsaszínes képet, de nekem nincs kedvem tippmixet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!