Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jbl wave 200 tws fülhallgatóm...

Jbl wave 200 tws fülhallgatóm csak 3 napot bír ki, úgy hogy napi 2 órát használom. Amikor kiveszem a fülemből csak bele rakom a tokjaba. Le is kell csatlakoztatni a telefonról vagy elég ennyi?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy amikor berakom a tokjaba nem kapcsol ki, hanem az meríti. Első fejhallgatóm, ezért nem tudom.
dec. 5. 07:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Le kell csatlakoztatni a telefonról.
dec. 5. 07:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég annyival, hogy kinyomom a bluetoothot?
dec. 5. 08:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha berakod a tokjába akkor magától lecsatlakozik, nem? Telefonon sose kapcsolódok le vagy kapcsolok ki a Bluetooth-t, hisz a tokba kerülve kikapcsol.
dec. 5. 08:06
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:
Alapból, ha visszakerül a tokba, akkor lekellene csatlakoznia, ahogy írta az előttem válaszoló, így nem merülne feleslegesen. Ez így volt anno, mikor Airpods-ot használtam. 2-3 ève vettem egy Soundcore Liberty 3 Pro-t ennél van, hogy nem sikerül lecsatlakoznia mindig, van, hogy csak az egyik marad kapcsolatban, mikor visszakerülnek a tokba, pedig nem kellene, hogy megmaradjon a kapcsolat és ekkor merül és még adja a tokban a hangokat. Ez a ritka, amúgy rendesen működik, de néha becsúszik egy kis malőr. Én sem kapcsolom ki a Bt-t.
dec. 5. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek úgy működnek hogy amikor tokba kerül, és észleli hogy megindul a töltés, akkor kikapcsol teljesen. Ha előfordul hogy egyik épp nem akar lecsatlakozni, akkor ez azért van mert töltése sem indult el, azaz nem jól fekszik fel töltőfelületre. Kicsit meg kell igazítani, elindul a töltése és rögtön kikapcsol az is.
dec. 5. 09:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig csak beraktam a tokba, de pl tegnap is úgy jártam, hogy beraktam a tokba telefonáltam volna kb 5 perccel utána és azt vettem észre, hogy még csatlakoztatva van.
dec. 5. 13:23
 7/7 Morzsi007 ***** válasza:
Akkor lehet nem érintkezett normálisan a tokkal.
dec. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!