Ha ebbe az elosztóba beledugok 5 fülhallgatót amit aztán mondjuk egy telefonra csatlakoztatok, akkor ugyan az fog szólni mendegyik fülhallgatón, ugyan úgy mint ha csak egyet használnák közvetlenül a telefonnal?
Elméletben igen. Viszont akadhat hangerő probléma, mert egy telefon általában egy fülhallgatóra van tervezve, vagyis max hangerőn sem lesz túl hangos, ha ezt használod.
Nekem volt kettes elosztóm, igaz ott 2 db fejhallgatót használtunk és bár meghajtotta őket a telefon, de nem úgy szólt, mint eggyel.
Ha jól emlékszem régen úgy csináltam, csak azt nem tudom hogy ennél a seriouxnál vagy még korábban egy másik tipusnál. Kiszedtem egy asztali dvd lejátszóból az rca csatlakozókat amin 6 vagy talán 8 rca aljzat volt. Majd sorban összeforrasztottam egy 2.0 hangszóró lebontott kábelével a külső érintkezőket a külsőkkel, a belsőket a belsőkkel. Aztán az említett 2.0 jack kábelét ráforrasztottam az rca aljzatra. Aztán ebből az aljzatból mentek az rca kábelek a hangszóró bemeneteibe.
Csak az a baj hogy nem vagyok benne biztos hogy ez mennyire egészséges dolog. Bár amim volt hangszóróm eddig, egyik sem élt 5 évnél kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!