Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha ebbe az elosztóba beledugok...

Ha ebbe az elosztóba beledugok 5 fülhallgatót amit aztán mondjuk egy telefonra csatlakoztatok, akkor ugyan az fog szólni mendegyik fülhallgatón, ugyan úgy mint ha csak egyet használnák közvetlenül a telefonnal?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 9. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem, a legutolsóból a Dankó rádió fog szólni...
2023. aug. 9. 15:14
 2/7 Morzsi007 ***** válasza:

Elméletben igen. Viszont akadhat hangerő probléma, mert egy telefon általában egy fülhallgatóra van tervezve, vagyis max hangerőn sem lesz túl hangos, ha ezt használod.

Nekem volt kettes elosztóm, igaz ott 2 db fejhallgatót használtunk és bár meghajtotta őket a telefon, de nem úgy szólt, mint eggyel.

2023. aug. 9. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanaz fog szólni mindből. De a hangerő probléma lehet. Minden füles elé érdemes tenni egy fejhallgató erősítőt, mivel azok bemeneti impedanciája baromi magas a füleshez képest, a telefont se hajtod túl és mind az 5 füles jól fog szólni, ráadásul külön állíthatod a hangerőt mindegyiken ami nem befolyásolja a többit.
2023. aug. 9. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából tvhez szeretném használni amin csak egy jack kimenet van. És az 5.1 hangszórón csak akkor szól minden hangszóró ha mind a 6 bemenet be van kötve
2023. aug. 9. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Azzal nem lesz gond, csak fura lesz a hangzás. A centerre például a két csatorna összegét kéne küldeni, a subra pedig csak a megfelelő frekvencia alatti jelet. Ezt egy ilyen elosztó nem csinálja meg.
2023. aug. 10. 08:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha jól emlékszem régen úgy csináltam, csak azt nem tudom hogy ennél a seriouxnál vagy még korábban egy másik tipusnál. Kiszedtem egy asztali dvd lejátszóból az rca csatlakozókat amin 6 vagy talán 8 rca aljzat volt. Majd sorban összeforrasztottam egy 2.0 hangszóró lebontott kábelével a külső érintkezőket a külsőkkel, a belsőket a belsőkkel. Aztán az említett 2.0 jack kábelét ráforrasztottam az rca aljzatra. Aztán ebből az aljzatból mentek az rca kábelek a hangszóró bemeneteibe.

Csak az a baj hogy nem vagyok benne biztos hogy ez mennyire egészséges dolog. Bár amim volt hangszóróm eddig, egyik sem élt 5 évnél kevesebbet.

2023. aug. 10. 11:07
 7/7 A kérdező kommentje:
*Az rca aljzat azon részeit forrasztottam össze amik a lejátszó alaplapjában voltak.
2023. aug. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!