Megyek nyaralni, felvihetem hatizsakban a PS4 et a repulore?
Figyelt kérdés
+2 iranyitodec. 4. 17:04
1/7 anonim válasza:
Minek viszel nyaralásra PS t? Maradj otthon PS ezni és a nyaralásra félretett pénzből tudsz venni pár játékot🤣🤣🤣
2/7 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek de amúgy igen. Az irányítóval lehet baj lesz mert az akkus dolgokat nem szeretik. Azokat csak a kézipoggyász fedélzet
3/7 anonim válasza:
#2 Mert a hátizsákot szerinted nem oda viszi?
4/7 anonim válasza:
Nyaralni általában azért megy az ember, hogy az adott hely szépségét és lehetőségeit élvezze! Minek oda PS? Ha csak PS-ezni akarsz, egyszerűbb és olcsóbb, ha otthon maradsz!
5/7 anonim válasza:
Négyes te amikor éjfél felé beírod ugyanazt mint az első mit érzel?
Jóságpontokat jóvá írja majd a Mikulás
6/7 anonim válasza:
Csak részletesebben kifejtettem az álláspontomat, ennyi!
De Te mit érzel, amikor így kötekedsz???
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tartottam fontosnak,hogy leirjam,hogy miert akarom elvinni magammal. Teljesen mind1,hogy miert akarom magammal vinni. Nem az volt a kerdes,hogy vigyem e magammal. Hanem az hogyha viszem akkor gondot jelent e a repteren. Aki nem erre akar vagy tud valaszolni az menjen es szedjen inkabb viragot.
dec. 7. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!