Apple Watch-ok közül melyik szériát érdemes venni(akár használtan)?
Figyelt kérdés
dec. 1. 12:46
1/2 anonim válasza:
Ez az egy amit nem vennék használtan. Az aksija miatt. Ha cserélni kell, elveszti az eredeti szintű vízállóságát.
Vagy esetleg csak ha valóban 100%-os még az aksija.
Ha nem kellenek az egészségügyi funkciók, mint ekg, véroxigén...akkor a legújabb SE-t venném. Ha kellenek ezek, akkor pedig ha a keret engedi, akkor a 10-est.
A támogatottság miatt szeretem a legújabbat megvenni, amennyiben anyagilag belefér. Ha már van, akkor kapjon már minél tovább új rendszert.
2/2 anonim válasza:
Nekem 5-ös széria van, használtan vásároltuk. Nagyon fontos, hogy vásárláskor biztosra menj és nézd meg, hogy hány százalékos az akksija. Max 85% volt nálunk a határ, ez alá semmiképp sem mennék most sem. Nekem most is jönnek még a frissítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!