Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen videó kártyát érdemes...

Milyen videó kártyát érdemes venni használtan?

Figyelt kérdés

Üdv szeretnék egy játékkal játszani ark survival a neve.

Nem akarok 4k ultra akármit csak, hogy menjen sima hd tv lenne monitorként.

Vagy olcsóbb használt 60hz monitor.fogalmatlan vagyok mert kimaradt 10 év a Pc világból anno még 1 GB is futurisztikus volt....

2020. márc. 22. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB alatt én nem annyira gondolkodnék, ez már szerintem simán elviszi ha nem 4k-ban, max grafikán szeretnéd játszani. Vagy ha nagyobb a keret rá, akkor 1060 6GB.
2020. márc. 22. 21:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem a 4k egyenlöre nem érdekel csak menjen meg szíp' legyen.

Nem igazán látom értelmét a 4kra berendezkedni mivel rohan az elektronika értsd, minden nap jön valami újdonság amit nem akarok fizetni.

A lényeg, hogy fusson folyamatosan ne akadjon, élvezhető legyen olyan mint ha mondjuk 1 filmet néznék a tvben.

2020. márc. 22. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!