Rettenetesen gyenge nálunk a telefonok tér ereje. Próbáltunk másik szolgáltatót is,de azok is. Valami van a környékünkön,valami leárnyékolja a teret,a kormány vagy az ürlények,nem tudom. Létezik e valami kütyü,ami felerősíti ezt a jelet?
Figyelt kérdés
Ha a wifihez van ilyen, gondolom ilyen is van. Már keresgéltem a neten,nem sok sikerrel, gondoltam rákérdek itt.nov. 28. 19:55
2/8 anonim válasza:
Pontosan hol? Panelban mindenhol gyenge, mivel a vasbeton árnyékol.
3/8 anonim válasza:
VoWifi
Sajnos a vodafone femtocella szolgáltatása pont most szűnik meg
4/8 A kérdező kommentje:
Első. Persze,hogy próbáltam a vezetékes telefont,ismerem ezt az új találmányt,mindenkinek van, lehet vele netezni,chetelni meg minden
nov. 29. 05:29
5/8 A kérdező kommentje:
Nem panel,hanem kertváros és kertes ház,de valamiért még az udvaron sincs rendes jel. Pedig Érden van,nem valami erdő közepén
nov. 29. 05:30
6/8 anonim válasza:
7/8 puritan válasza:
Szerintem meg lehetne keresni az NMHH-t az ügyben. Ha hajlandóak foglalkozni vele, és megkeresik ezzel a szolgáltatókat, lehet hogy azok nagyobb buzgalommal tesznek valamit, mintha magányos előfizetőként tennél bejelentést valamelyik szolgáltatónál.
8/8 anonim válasza:
Nálunk tizenkét éve nem működött a Telekom mobiltelefon és gyengén működött a tányéros tv is. Azt mondtam, elég és beköttettem a vezetékest, valamivel jobb volt. Végül behúzták az optikait, jó, hogy drágább, de megérte! Három éve van vezetékes telefon, van tv és internet. Azóta csak kétszer volt műszaki hiba (a hó súlya lehúzta a kábelt), más baj nem volt. EZ A MEGOLDÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!