Megéri használt Logitech kormányt venni?

Figyelt kérdés
OMSI 2-höz, ETS 2-höz, LOTUS-Simulatorhoz, F1-hez, és Rallyzáshoz.

aug. 10. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Ha nincs életed, akkor nyugodtan.
aug. 10. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Kockázatos. Állapottól függ.
aug. 11. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én 4 éve vettem G29-et használtan, majd 1 év után meglett a jogsi így már nem volt akkora nagy élmény. De kb ugyanannyiért tovább adtam.
aug. 11. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Kotyoghat, eldriftelhet. Ha személyesen tudod tesztelni, akkor ezek a hibák kizárhatóak. Gumis bevonat idővel ragadni kezd.
aug. 11. 02:59
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Igen, megéri. Ritka ezeknél a meghibásodás.

#4 Te miről beszélsz? Ezek nem tudnak driftelni és nem is gumiból van a bevonata.

aug. 11. 05:52
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
31%

#5 valodi borbol?

minek a kormany ha driftelni se lehet vele? Es elony vagy hatrany?

sok mechanikus reszbol allo eszkoz, szoval meghibasodas esely arany nagyon magas

persze bill egerre is jellemzo

aug. 11. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Kilehet fogni alig használtakat, én is úgy adtam egy a G920-asomat, hogy szinte alig volt használva, mivel Xboxhoz vettem, ahhoz meg szar, és normálisan be sem lehet állítani. Pl 900fokos a két végállás közti elfordulás, de pl Forsa-ban kb ha 120-at lehetett használni. Gyerekeket se kötötte le annyira, így csak porosodott. 1,5 éve adtam el 100-ért, nullkilométeres váltókarral, és egy épített playseat-el.

#5 valodi borbol?

Igen, rendes bőrözött kormány!

Driftelés játékkormány esetén annyit tesz, hogy magától is félrehúz, mint mikor a kontrollerben tönkremegy a poti ;) .

Én amúgy inkább Thrustmaster-t vennék, mert annak hajtóműve nem fogaskerekes, hanem bordásszíjjas.

aug. 11. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

#6 Igen, kézzel vart bőrből van.

Driftelés alatt nem az autókkal való driftelést értjük, hanem azt, hogy alaphelyzetben jobbra vagy balra húz egy picit a kormány pedig egyenesben van. Ezt kontrollereknél szokott előfordulni, kormányok máshogy működnek, még soha nem láttam ilyet.

aug. 12. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!