Megéri használt Logitech kormányt venni?
Igen, megéri. Ritka ezeknél a meghibásodás.
#4 Te miről beszélsz? Ezek nem tudnak driftelni és nem is gumiból van a bevonata.
#5 valodi borbol?
minek a kormany ha driftelni se lehet vele? Es elony vagy hatrany?
sok mechanikus reszbol allo eszkoz, szoval meghibasodas esely arany nagyon magas
persze bill egerre is jellemzo
Kilehet fogni alig használtakat, én is úgy adtam egy a G920-asomat, hogy szinte alig volt használva, mivel Xboxhoz vettem, ahhoz meg szar, és normálisan be sem lehet állítani. Pl 900fokos a két végállás közti elfordulás, de pl Forsa-ban kb ha 120-at lehetett használni. Gyerekeket se kötötte le annyira, így csak porosodott. 1,5 éve adtam el 100-ért, nullkilométeres váltókarral, és egy épített playseat-el.
#5 valodi borbol?
Igen, rendes bőrözött kormány!
Driftelés játékkormány esetén annyit tesz, hogy magától is félrehúz, mint mikor a kontrollerben tönkremegy a poti ;) .
Én amúgy inkább Thrustmaster-t vennék, mert annak hajtóműve nem fogaskerekes, hanem bordásszíjjas.
#6 Igen, kézzel vart bőrből van.
Driftelés alatt nem az autókkal való driftelést értjük, hanem azt, hogy alaphelyzetben jobbra vagy balra húz egy picit a kormány pedig egyenesben van. Ezt kontrollereknél szokott előfordulni, kormányok máshogy működnek, még soha nem láttam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!