Tabletre usb kábellel lehet hangszórókat (2 db) csatlakoztatni?
Vannak olyan hangdobozpárok, ami egy USB-kábelről kap táplálást, de az csak táp (5V).
Amellett szokott lenni egy Jack-dugó is, azon megy a hang.
USB nem ad ki hangot, legfeljebb USB D/A (digitális --> analóg átalakító) létezik, vagy parasztosan hangkártya, ami nem kártya, de az inkább Windowsra.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Igen, most jöttem rá hogy Bluetooth jó lesz.
Viszont még egy kérdés, hogy a fülhallgató kimenet az már jó lehet? Ahogyan első írta. Nem fülest dugni bele hanem hangszórót? Vagy hülyeség?
Vegyek egy mezei Bluetoothos JBL-t?
Tabletet kizárólag zenehallgatásra használni.
Ez lenne a cél.
Van USB hangfal, ahol az USB csatlakozón kívül más nem kell:
Van USB táplálású, de fülhallgató csatlakozós:
Van hálózatról működő, bár ezt pont hirtelen nem is találtam, csak képet:
És vannak a különféle bluetooth megoldások.
Hogy neked mi praktikus, vagy mennyiért éri meg, vagy mi tetszik, milyen hangerőt vársz el, azt nem tudjuk.
12,56 Nagyon szépen köszönöm!
A hálózatról működő hangszóró Jack dugóját a tableten a fülesnek szánt lyukba kell helyezni, jól értem?
És a tablet simán felismeri vagy .....? Erről esetleg valami infó?
Még egy kérdés ha már ilyen okosakat írtok.
Évek óta nem értem, azaz nem látom át: vettem annó két hatalmas hangfalat ( kb. 80 cm magasak) és hozzájuk kellett "erősítő".
Tehát annó vettem 2 hangfal, egy Onkyo rádió és külön egy Onkyo erősítő.
Ezek összekötve kábelekkel működtek.
1. Mire jó az erősítő??
2. Pár éve szerettem volna hogy. 2 hangszóró direktbe legyen rakötve PC-re és abban az esetben is az erősítő közbe lett iktatva.
Nem lehet a klasszikus hangszórókat Jack dugóval összekötni PC-vel , erre alkalmas bemenettel rendelkező készülékkel ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!