Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tabletre usb kábellel lehet...

Tabletre usb kábellel lehet hangszórókat (2 db) csatlakoztatni?

Figyelt kérdés
Ha igen, esetleg tipp hogy milyet érdemes? Nyilván valami egyszerűbb fajtát de milyen típust, milyen teljesítményt vagy paraméterek fontosak?

#tablet, táblagép + usb hangszóró ?
nov. 24. 21:40
1 2
 1/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
50%

Vannak olyan hangdobozpárok, ami egy USB-kábelről kap táplálást, de az csak táp (5V).

Amellett szokott lenni egy Jack-dugó is, azon megy a hang.

USB nem ad ki hangot, legfeljebb USB D/A (digitális --> analóg átalakító) létezik, vagy parasztosan hangkártya, ami nem kártya, de az inkább Windowsra.

nov. 24. 23:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb ha Bluetooth-hangszórót használsz, ha nincs analóg (3,5 mm-es) hangkimenet.
nov. 25. 08:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek!

Igen, most jöttem rá hogy Bluetooth jó lesz.

Viszont még egy kérdés, hogy a fülhallgató kimenet az már jó lehet? Ahogyan első írta. Nem fülest dugni bele hanem hangszórót? Vagy hülyeség?

Vegyek egy mezei Bluetoothos JBL-t?

nov. 25. 09:02
 4/13 A kérdező kommentje:

Tabletet kizárólag zenehallgatásra használni.

Ez lenne a cél.

nov. 25. 09:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, ha van ilyen kimenet, elég egy sima vezetékes aktív hangszórópár.
nov. 25. 09:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Van USB hangfal, ahol az USB csatlakozón kívül más nem kell:

[link]

Van USB táplálású, de fülhallgató csatlakozós:

[link]

Van hálózatról működő, bár ezt pont hirtelen nem is találtam, csak képet:

[link]

És vannak a különféle bluetooth megoldások.

Hogy neked mi praktikus, vagy mennyiért éri meg, vagy mi tetszik, milyen hangerőt vársz el, azt nem tudjuk.

nov. 25. 12:56
 7/13 A kérdező kommentje:

12,56 Nagyon szépen köszönöm!

A hálózatról működő hangszóró Jack dugóját a tableten a fülesnek szánt lyukba kell helyezni, jól értem?

És a tablet simán felismeri vagy .....? Erről esetleg valami infó?

nov. 25. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 Az USB-s hangszórókat notebookokhoz szánták, amiken normál USB csatlakozó van, nem tabletekhez. Neked olyan kell, ami külső áramellátású, a legtöbb ilyen, be kell dugni a konnektorba. (5. voltam)
nov. 25. 16:33
 9/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Jack-dugóval analóg jelet viszel át, nincs vele további tennivaló.
nov. 25. 19:07
 10/13 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés ha már ilyen okosakat írtok.

Évek óta nem értem, azaz nem látom át: vettem annó két hatalmas hangfalat ( kb. 80 cm magasak) és hozzájuk kellett "erősítő".

Tehát annó vettem 2 hangfal, egy Onkyo rádió és külön egy Onkyo erősítő.

Ezek összekötve kábelekkel működtek.

1. Mire jó az erősítő??

2. Pár éve szerettem volna hogy. 2 hangszóró direktbe legyen rakötve PC-re és abban az esetben is az erősítő közbe lett iktatva.

Nem lehet a klasszikus hangszórókat Jack dugóval összekötni PC-vel , erre alkalmas bemenettel rendelkező készülékkel ???

nov. 25. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!