Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen eszközt vegyek MindigTV...

Milyen eszközt vegyek MindigTV műsor felvételéhez?

Figyelt kérdés

MindigTV Prémium előfizetésem van, amihez kaptam egy dekódoló kártyát (CI+). Ha bedugom a TV-mbe (LG tv), jön is rajta a fizetős műsor. Felvenni viszont nem tudom a műsorokat pendrive-ra. Már rendeltem egy USB HDD-t, de félő, hogy azzal se nagyon fog menni, az LG tévékről ezt olvastam. Vagy ha mégis, akkor is csak azt a műsort tudom majd felvenni, amit éppen nézek.

Ezért arra volnék kíváncsi, van-e olyan PVR vagy akármilyen box, ami két tuneres, és tudja kezelni a CI+ kártyát, amit a szolgáltatótól kaptam, és tud felvenni külső HDD-re.

Akárhogy keresek, semmiből se derül ki, hogy egy adott készülék jó lesz-e, mert egyiknél sem említik, hogy tudja-e használni a CI+ kártyát. úgy tűnik, mindegyik csak az ingyenes adásokat tudja fogni, annak meg nem sok értelme van.

Szóval tudnátok konkrét boxot ajánlani a fentiekhez?

nov. 22. 19:03
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:

[link]

Oda van írva, hogy melyik, mit tud.

nov. 22. 21:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
tegnap 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!