Kedd99 kérdése:
Milyen fejhallgatót ajánlotok fps játékra ?
Figyelt kérdés
fejhallgatót szeretnék fps valamint olyan játékokhoz ahol számít hogy halljam ki merröl jön. Nemigazán értek hozzá és nagyon eléképzelésem sincs hogy mekkora összegbe mozognak azok amik már jónak mondhatoak. Tudnátok javasolni nekem párat vagy segiteni hogy milyen adatokat kell nézni ha neten nézelödöm ?nov. 21. 16:40
1/1 anonim válasza:
Nekem Jbl quantum one van. Kompetetív játékra és zenehallgatásra is egyaránt jó, van benne olyan funkció ami a lépteket kiemeli, és 360 fokban hallod a hangokat, kényelmes, elég jó a mikrofonja is és van benne aktív zajszűrés. Vezetékes, szándékosan ilyet kerestem. 55e-ért szeritem még mindig jó vétel. De ha csak az számít hogy hald a lépteket akkor olcsóbb alternatívát is fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!