Ajánlanátok olyan jó minőségű, vezeték nélküli fejhallgatót, ami zenehallgatásra és játékra is használható?
Figyelt kérdés
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek, ami kényelmes, jó minőségű, csatlakoztatható Playstationhöz, de bluetooth-on mobilhoz is tud csatlakozni.
Mely márkákat ajánlanátok erre a célra, ami mindkét eszközhöz alkalmas?
2024. jún. 7. 13:57
3/5 Kólauborkával válasza:
Én sokáig a rogstrix fejhallgatóját használtam, elég jó, most fogom lecserélni, mert elég kopott, már el is törtem egy helyen.
4/5 anonim válasza:
10-20 ezer forint közöttiek is jók, és aki lepontoz az vegyen 150 ezerért, meg is érdemli
5/5 anonim válasza:
Nekem Sony WH-CH720N van, igaz én játszani nem szoktam, szóval arról nem tudok nyilatkozni, hogy jó-e hozzá. De a zenelejátszáshoz nagyon jó, szépen szól, sokáig bírja egy töltéssel, gyorsan csatlakozik, jól szűri a zajokat, kényelmes. Én nagyon elégedett vagyok vele, ennél több nekem nem is kell. Persze biztos vannak ennél profibbak drágábban, de szerintem ez ár-érték arányban nagyon megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!