Másnak is nagyon karcolódik az Apple Watch? (Series 9 típusom van)? Az Ultra változat karcmentesebb?
Figyelt kérdés
ma 20:12
1/2 anonim válasza:
Nem tudom. Lányomé 2 éves és egyáltalán nem karcos. Mondjuk van rajta fólia, de az is sértetlen.
2/2 NemFogodKitalálni válasza:
Igaz nekem 8-as van, de 1,5 éves. Éjjel-nappal rajtam van. Van a kijelzőjén fólia, de oldalt semmi sem védi. Munkában is rengetegszer ütöttem már be pl vas polcokba, vagy akadt bele vas polcba, de semmi karc nincsen rajta sehol, az oldalán sem. Viszont nekem a 7-es karcolódott nagyon. 8-10 hónap alatt rengeteg karc lett az oldalán, pedig ugyan ezen a munkahelyen dolgoztam azzal is, mint most ezzel az órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!