Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Már kb. fél éve küzd öcsém...

RozsdaMentes kérdése:

Már kb. fél éve küzd öcsém egy problémával, ami már nagyon idegesíti, mégpedig hogy teljesen "véletlenszerűen" kikapcsol a gép, kicsit nézegettem, tulajdonképpen valamiért leáll. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

ránéztem az eventekre amiket a windows, rendszerben kerestem és elég sok hibát írt ki egy alkalommal, de amúgy a 1796 a leggyakoribb hiba kód, de ezen kívül volt, hogy kb 10-15 hiba kódot írt 1 időpontra amik ezekből a hibakódból állt: 7000, 7038, 7001 . az volna a kérdésem, hogy ilyennel találkozott e már valaki és ha igen akkor mi lehet ennek a dolognak a megoldása, újra telepítettem már a gépet, az nem segített, lehet a bios-t kéne alaphelyzetbe állítani, vagy úgy alaplapilag kéne egy alaphelyzet?

A válaszokat előre is kösznöm!

#windows event #windows esemény #windows esemény hiba
ma 11:04
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ha van betéve videokártya, drivert kellene frissíteni, másik kártyával is kipróbálni a gépet.

De ezt okozhatja több dolog, csak egy példa volt.

ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!