Véletlenszerű időközönként pukkadoznak az aktív studió monitoraim(hangfalaim). Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Vettem használtan egy focusrite scarlett solo kitet (3rd gen), és két m-audio bx5 d3-at. Mind a kettő hangfal aktív, és roxtone samurai TRS kábelekkel van bedugva mind a két hangfal a hangkártyába. (6.3 JACK mind a két vége) valamiért random időközönként pattog a hangfal. Mi lehet az oka?ápr. 17. 21:16
1/9 A kérdező kommentje:
Laptopra van kötve amúgy.
ápr. 17. 21:17
2/9 anonim válasza:
Kapcsold ki az összes rádiós dolgot (wifi, bluetooth), ... a laptopon és teszteld hogy pattog-e.
Ha csak akkuról megy, nincs rádugva a töltő akkor is pattog?
3/9 A kérdező kommentje:
Ezeket próbáltam, és nem segített sajnos.
ápr. 17. 21:53
5/9 A kérdező kommentje:
Műanyag
ápr. 17. 21:59
6/9 anonim válasza:
hűtőszekrény akkor kapcsol be amikor pattog...
8/9 A kérdező kommentje:
Ezek kozul egyik sem okozza a problemat szerintem, amikor ki van huzva a trs a hangfalbol akkor nem pattog soha sem
ápr. 17. 23:17
9/9 anonim válasza:
Lehet tennék egy próbát XLR összeköttetéssel is, ha van, vagy legalább minimális hosszúságú kábellel, ha aszimmetrikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!