ATY. kérdése:
Adott egy Aliexpress-ről rendelt Pendrive amire tettem zenéket! Miféle jelenség lehet az, hogy a kocsiban észrevettem recsegő, illetve karcos hangzást szinte már az összes zenénél ami erről szól?
Figyelt kérdés
Feldugtam gépre, ott is a pendrive-on lévő zenék pontosan ugyanakkor recsegnek/karcolnak be, megkerestem a gépen lévő zenéket, és ott bizony semmi problémám nincs. Tökéletes a hangzás az összes zenénél. Ez nem CD mint annó, hogyha karcos volt akkor alig töltötte be a zenét.tegnap 17:34
1/9 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve. Pendrive esetében SOSE rendelj olcsón.
2/9 Szervizmérnök úr válasza:
Egyrészt van olyan, hogy Total Commander, fájlok összehasonlítása tartalomra, amivel a fájlok azonosságát lehet ellenőrizni.
Másrészt az olvasási sebesség tesztje valamelyik alkalmas programmal, vagy egyszerű másolással (pendrive --> PC) is feltűnhet valami, ahol belassul az átviteli sebesség, olvasás közben.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még ilyen dologgal azért is fordultam az oldalhoz! Első és utolsó volt hogy elektronikai cuccot rendeltem innen! Kolléga is rendelt, kaptam egy pontosan ugyanilyen pendriveot és az tökéletesen működik.
tegnap 17:59
4/9 anonim válasza:
Sajnálhatod, mert az aliról teljesen jó dolgokat lehet rendelni.
A tünetnek amit leírtál semmi köze a digitális technikához.
5/9 anonim válasza:
Formázd le és tedd fel újrta a zenéket a pendrivera
6/9 A kérdező kommentje:
nem is értem eddig miért nem próbáltam megcsinálni...végül formáztam, viszont nagyon lassan teszi rá a zenéket, folyton kidob, lecsatlakozik, szóval valószínű hibás. Közben ki is próbáltam és működik az autóban, egyenlőre nem karcol.. Köszi mindenkinek. Igen, sajnálhatom, de mégis honnan tudnám milyen f*st küldenek le? Péz beszél kutya ugat módszer :D
tegnap 18:38
7/9 anonim válasza:
"Péz beszél kutya ugat módszer" :D Ne már??? Mennyit nyertél egy ezrest?
8/9 anonim válasza:
1es nem is az hogy nem lennének jók az olcsó pendriveok mert nagyobb gyártóknak pl Kingston vannak ilyen 2 ezer forintos pendriveai amivel semmi gond nincs. A baj az ilyen Aliexpresses, Temus pendirveokkal van baj.
9/9 anonim válasza:
Nem a kutya ugat, hanem az az agyalágyult aki azt hitte hogy a fillérekből jó pendriveot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!