Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért éri meg aliexpressen...

Miért éri meg aliexpressen olcsón adni a cuccokat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy bluetoothos hangszórókat, karórákat, 2m ledszalagot, usb hubot meg rengeteg hasonló cuccot dobálnak 300 forint alatt ingyenes szállítással, és alatta a vélemények is egész jók, tehát működőképes termékek. Lehet összeszerelésben, meg anyaghasználatban nem jók, de mégis miért éri meg ennyire olcsón adni ingyenes szállítással ezeket?

Én most vettem kíváncsiságból 3 dolgot 1,81 euróért, ennyi pénzt simán megér, néha lehet ilyesmit hülyeségből csinálni.

2023. júl. 20. 11:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

A legtöbb ilyennél kamuvélemények vannak.

Lásd pl. a többszáz 5*-os véleményt a "2TB-os pendrive-nál"

Egyébként pedig Kínában minden olcsóbb.

2023. júl. 20. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon olcsó ott a munkaerő.
2023. júl. 20. 11:54
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

"Én most vettem kíváncsiságból 3 dolgot 1,81 euróért, ___ennyi pénzt simán megér", néha lehet ilyesmit hülyeségből csinálni___"

Hát ezért.

Ha 1000 ilyen ember van mint te, az már 1800 dollár.

De nem 1000 van, hanem 10 millió. Az meg már 6 milliárd forint.

De a 10 millióval is nagyon alálőttem, mert európa lakossága kb 800millió.

Úgyhogy inkább 100 millió ember rendel, ami 61 milliárd forint. És akkor a közelkeletről, oroszokról, indiaiakról, stb. stb. nem beszéltünk.

Meg arról sem beszéltünk, hogy nem mindenki 1,81 dollárért rendel.

2023. júl. 20. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

már nem olcsó az ali sem.

5-10 éve még tényleg szaré hugyé lehetett mindent rendelni.

Most már legtöbbször alig olcsóbb, mint itthon garanciával megvenni.

2023. júl. 20. 12:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

kíváncsiságból simán megér

Vagyis szükséged nincs rá, 1 percig fogod fogdosni amiból 40 másodperc a kicsomagolás.

A kis kínai meg rommá keresi magát az ilyeneken.

2023. júl. 20. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

nem ismered azokat a meme-eket hogy amit rendeltem Ali Expressen es amit kaptam? keress ra, mert pont errol van szo.

Ezek a fotok a rendelheto termekekrol 99,9%ban photoshoppolt, hamis termek leirassal es ertekelesekkel.

En egyszer rendeltem egy, a kep alapjan szuper szep fulbevalot es ruhat.

Gagyi muanyag sargara festett fulbevalo volt (a caires-ben ertekesebb dolgok vannak) a ruha pedig az elso mosasnal szetszakadt :-D

szoval ennyit a minosegrol...ja es vartam a dolgokra 6 hetet...

2023. júl. 20. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

És pont az a lényege, hogy úgysem küldöd vissza, mert "ennyi pénz miatt minek szórakottak". Vagyis ha összeszáradt nyúlszart kapnál azt sem küldenéd sehova.

A sárgának belekerült az 1,81 dolláros dolgod 0,0181 dollárjába.

2023. júl. 20. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:

férjem vett nekem Aliexpressröl már pénztárcåt pont ugyan olyan mint volt régi tönkre ment ,a telefonomra szėp nekem tetszö tokot,vagy smart watsch uj óra szijat több szinbe ,olcson .

ja és mind jó és használom.

2023. júl. 20. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Egyszer vettem onnan egy LED USB lámpát, szétszedtem és minden védelem nélkül csak a betáp volt és ennyi - jó, nem biztos, hogy nagy katasztrófa 5V esetén. Ezen kívül használat közben melegedett, mint a k*rva élet.
2023. júl. 20. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
6os vagyok...miert is lettem igy lepontozva?
2023. júl. 20. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!