Miért éri meg aliexpressen olcsón adni a cuccokat?
Gondolok itt arra, hogy bluetoothos hangszórókat, karórákat, 2m ledszalagot, usb hubot meg rengeteg hasonló cuccot dobálnak 300 forint alatt ingyenes szállítással, és alatta a vélemények is egész jók, tehát működőképes termékek. Lehet összeszerelésben, meg anyaghasználatban nem jók, de mégis miért éri meg ennyire olcsón adni ingyenes szállítással ezeket?
Én most vettem kíváncsiságból 3 dolgot 1,81 euróért, ennyi pénzt simán megér, néha lehet ilyesmit hülyeségből csinálni.
A legtöbb ilyennél kamuvélemények vannak.
Lásd pl. a többszáz 5*-os véleményt a "2TB-os pendrive-nál"
Egyébként pedig Kínában minden olcsóbb.
"Én most vettem kíváncsiságból 3 dolgot 1,81 euróért, ___ennyi pénzt simán megér", néha lehet ilyesmit hülyeségből csinálni___"
Hát ezért.
Ha 1000 ilyen ember van mint te, az már 1800 dollár.
De nem 1000 van, hanem 10 millió. Az meg már 6 milliárd forint.
De a 10 millióval is nagyon alálőttem, mert európa lakossága kb 800millió.
Úgyhogy inkább 100 millió ember rendel, ami 61 milliárd forint. És akkor a közelkeletről, oroszokról, indiaiakról, stb. stb. nem beszéltünk.
Meg arról sem beszéltünk, hogy nem mindenki 1,81 dollárért rendel.
már nem olcsó az ali sem.
5-10 éve még tényleg szaré hugyé lehetett mindent rendelni.
Most már legtöbbször alig olcsóbb, mint itthon garanciával megvenni.
kíváncsiságból simán megér
Vagyis szükséged nincs rá, 1 percig fogod fogdosni amiból 40 másodperc a kicsomagolás.
A kis kínai meg rommá keresi magát az ilyeneken.
nem ismered azokat a meme-eket hogy amit rendeltem Ali Expressen es amit kaptam? keress ra, mert pont errol van szo.
Ezek a fotok a rendelheto termekekrol 99,9%ban photoshoppolt, hamis termek leirassal es ertekelesekkel.
En egyszer rendeltem egy, a kep alapjan szuper szep fulbevalot es ruhat.
Gagyi muanyag sargara festett fulbevalo volt (a caires-ben ertekesebb dolgok vannak) a ruha pedig az elso mosasnal szetszakadt :-D
szoval ennyit a minosegrol...ja es vartam a dolgokra 6 hetet...
És pont az a lényege, hogy úgysem küldöd vissza, mert "ennyi pénz miatt minek szórakottak". Vagyis ha összeszáradt nyúlszart kapnál azt sem küldenéd sehova.
A sárgának belekerült az 1,81 dolláros dolgod 0,0181 dollárjába.
férjem vett nekem Aliexpressröl már pénztárcåt pont ugyan olyan mint volt régi tönkre ment ,a telefonomra szėp nekem tetszö tokot,vagy smart watsch uj óra szijat több szinbe ,olcson .
ja és mind jó és használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!