Miért éri meg aliexpressen olcsón adni a cuccokat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy bluetoothos hangszórókat, karórákat, 2m ledszalagot, usb hubot meg rengeteg hasonló cuccot dobálnak 300 forint alatt ingyenes szállítással, és alatta a vélemények is egész jók, tehát működőképes termékek. Lehet összeszerelésben, meg anyaghasználatban nem jók, de mégis miért éri meg ennyire olcsón adni ingyenes szállítással ezeket?
Én most vettem kíváncsiságból 3 dolgot 1,81 euróért, ennyi pénzt simán megér, néha lehet ilyesmit hülyeségből csinálni.
2023. júl. 20. 11:31
11/11 anonim válasza:
Egyszerű: mert baromságot írtál. Mindenki ismeri ezeket a mémeket, de az ilyesmi legtöbbször azért történik, mert lusták az emberek elolvasni, mit vesznek. Aztán ha csak 1 dollárba került, akkor jót röhögnek rajta. Mert kb azt gondolják, hogy majd nekik 1 dollárért báli ruhát visznek ingyen szállítással, csak nem nézik meg, hogy az egy 10 centis babaruha. A méretet a legtöbbször nem nézik. Nemrég egy hajó modellt kerestem, 6-8 ezerért láttam, tök jól nézett ki, már majdnem megrendeltem. Aztán észrevettem, hogy papír. Ja, hát az kell a francnak. És rengeteg papír modell van. 12 ezerért láttam egy épület-modellt, de se leírás, se vélemény, hát így biztos nem rendelem meg. Én főleg Shein-ezek, és minimális ali. De a vélemények az elsők. És nagyon-nagyon sok dolognál épp a fentebb írt méret, vagy az anyag az, ami miatt már hagyom is a francba a dolgot. Sokszor kisebb a termék, mint amit te elképzelsz. De amúgy nem, nem photoshoppolják, én ezernyi dolgot rendelek külföldről, és hiába olcsó, nem gagyibb, mint az itthon kapható. Csak sok mindent megcsinálnak kicsiben, vagy egyszerűen ott minden kisebb, mint amit mi megszoktunk. És el kéne olvasni a leírást, mert ott bizony ott van a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!