Joell kérdése:
Az 5.1 es jel átmegy a hazimozi erositore egy kis bluetoot adapteren a tv-rol?? az aux (rca-jack atalakitoval van osszekotve a hazimozi erosito es a bluetoot adapter. Vagy ez nem alkalmas ra? azthiszem 4.2 es bluetoot
Figyelt kérdés
tegnap 17:02
2/11 Szervizmérnök úr válasza:
Két szál RCA eleve csak sztereó tud lenni legfeljebb.
3-pólusú RCA: bal, jobb, test.
3/11 A kérdező kommentje:
Milyan megoldassal tudom akkor osszekotni mondjuk a laptopot a hazimozival? Ennek az erositonek meg nincs hdmi je..a laptopnak nincs optikai stb..
tegnap 17:09
4/11 Szervizmérnök úr válasza:
3-pólusú Jack akart lenni, csak elterelték a figyelmem.
5/11 anonim válasza:
Másik erősítővel vagy külső hangkártyával. Nyilvánvalóan.
6/11 A kérdező kommentje:
De akkor ezeket az erositoket minek gyartottak 5.1 re ha nem letezik olyas valami amivel osszelehet kotni....denon avr1404 es amugy
tegnap 17:14
7/11 anonim válasza:
"ha nem letezik olyas valami "
Létezik. Most írtam egyet az előbb...
8/11 Szervizmérnök úr válasza:
Az erősítőn van koaxiális, illetve optikai 5.1 bemenet, oda mehet a TV optikai kimenete.
A TV-k a belső médialejátszó 5.1 hangját kiadhatják, ha olyan a forrás.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezt az erositot csak optikaival tudom a tv-m re kotni...Es ha dvd lejatszot is szeretnek osszekotni?? mindig at kell dugdosni az optikait ha 5.1 es a film?
tegnap 17:30
10/11 Szervizmérnök úr válasza:
Meg kell nézni, hogy az erősítő átváltható-e a két bemenet között (koax / optikai).
Ha igen, az egyiket át lehetne alakítani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!