Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok a Kínai márkájú...

Mit gondoltok a Kínai márkájú tv-ről ?

Figyelt kérdés
Hisense, Xiaomi, TCL. Magyarországon van egy fajta ellenszenv a kínai cuccok ellen, hogy gagyi és mondjuk tv-k esetében csak a Sony, Samsung, LG, Philips stb.
ma 10:55
 1/4 Mad Max2 ***** válasza:
21%

Én nem értek a tv-k hez de valahogy nem bízom a kinai elektronikai cuccokban

Általában gyorsan kipurcannak, vagy nem tudják azt amit kéne tudniuk...stb

ma 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont most kellett új TV-t vennem. Nem értek hozzá, ezért nagyon utána néztem. Utána is olvastam és hozzáértőket is megkérdeztem.

Nem a kínaival van a baj, hanem a no name-mel.

A TCL-ről pont azt mondták, meg olvastam, hogy most nagyon megy és jó is. Nincs ellenszenv. Kicsit bánom is, hogy nem azt választottam. Nagyon szép a képe, amit kipróbáltam. LG-t vettem végül, de nagyon nehéz beállítani, hogy szép legyen.

Hisense kb. ugyanez.

Xiamoit nem hallottam senkitől sem, hogy ajánlaná.

Az általad felsorolt ismertebb márkák közül is van olyan, amit sokan nagyon nem ajánlottak, mert mostanában sok meghibásodást tapasztaltak. Pl. Philips.

ma 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne már gagyi ? Sokkal jobb Tcl tv-t kapsz ugyanannyiért, mint Samsungot. Nekem is kínai tv-m, sőt telóm van, de teljes mértékben meg vagyok velük elégedve. Ki a szart érdekli, hogy kémkedik-e. Gondolod, hogy más márka nem ? Elárulom, hogy a Samsung is.
ma 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A Hisense és a TCL az kifejezetten népszerű márkának számítanak például Amerikában. Gyártanak felső kategóriás cuccokat dögivel. Xiaomi is a legnagyobb gyártók között van telefon téren. A kínaizás általában onnan jön itthon, hogy az emberek a legolcsóbb vackokat veszik meg onnan (hiszen ha lenne pénzük jobbra akkor márkásat vennének) és aztán jönnek rá, hogy olcsó húsnak híg a leve.
ma 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!