Egy új üveglap hátlappal rendelkező kínai jó márkájú mobiltelefon, mennyire karcolódik tok nélkül, ha nem ejted le, vigyázol rá?
Figyelt kérdés
Vettem egy mobilt, ( Oppo), de nem akarom tokba tenni mert akkor nem látszik a szép kék színe, elvileg elöl hátul gorolla glas 3-as védelmet élvez, pontosabban arra hondolok hogy a farmerzsebekben megkarcolódik-e, vagy bírja tok nélkül is,én soha sem ejtem le a telefonjaimat, de egyszer egy olcsóbb Huawei telefonom,2013- ban, és megkarcolódott a farmer zsebben , de állítólag a mai telefonok erősebb ,karcállóbb anyagból vannak. Szerintetek?2019. márc. 26. 16:37
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben max egy átlátszó tokba beletenném, mivel ha kulccsal vagy valami élessebel van együtt könnyen megkarcolódhat.(plusz lehet már átlátszó kemény tokokat kapni amik jól védenek esések ellen)
2/6 A kérdező kommentje:
Sohasem tartom a kulcsokat egy zsebben a telefonnal, a jobb zsebembe, csak a telefon, a balba mindíg csak a pénztárca, a hátsó zsebbe meg csak a kulcsok vannak, és soha nem ejtem le, a szilikon tokot próbáltam, de csúnya, magához rántja a port, és elsárgul. Nem létezik sima fólia a hátlapokra úgy mint előre? Azt még talán elviselem...
2019. márc. 26. 17:28
3/6 anonim válasza:
Tegyél rá sima fóliát. Előre levághatod akkorára amekkora kell.
4/6 anonim válasza:
" magához rántja a port, és elsárgul. "
Egy év allatt. Így a telefon élettartama alatt 2 tokra lesz szükséged. Kb. 4 dollár összköltség.
5/6 meganers válasza:
Létezik hátlapot védő fólia! Pl. [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem maradok a foliánál,a tok elcsúfítja a telefon valódi színét, külsejét, ha 6 hónapot kibír az elég egy 150 eurós telefonhoz, utána úgy is megunom és eladom vagy elajándékozom.
2019. márc. 31. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!