Ha a Huawei telefonomon csinálok biztonsági mentést, akkor azt majd az új Xiaomi-n betudom tölteni?
Mármint nekem fontosak lennének az SMS mentések (arra találtam appot), de még fontosabbak a jegyzeteim. Nem találtam meg hová menti a telefon, illetve nem is lehet a P9 Lite telefonomról megosztani sem. Olvastam már olyat, hogy minden típus különböző "nyelven" kódolja ezeket, így esélytelen, hogy ezeket valaha is lássam új telefonon. (A kövire az lesz a megoldás, hogy Google Keep-be fogok jegyzetelni).
Mindenesetre most az lenne a kérdésem, hogy egy biztonsági mentést - és mivel beletartoznak a jegyzetek is - , azt az újról majd be lehet tölteni? Használható, olvasható lesz?
Amibe jegyzetelsz az elmenti a dolgokat ,?
Ha Huawei specifikus akkor szívás de lemasolod keepbe.
Sms re az sms backup restore ttökélete.
De lementeni és visszatolteni nem lehet
Amibe jegyzetelek az igen, elmenti. Mármint tudom szerkesztgetni meg stb, de ott semmi más opció nincs a kijelölés meg törlésen kívül.
A Xiaomi betudja majd ezeket tölteni a biztonsági mentésről? Elég lenne, ha olvasható formátumban lenne, csak meglegyenek.
Nem tudom hogy a P9 Lite-nál van e már ez a Phone Clone app, google playből le tudod szedni. Xiaomidat bekapcsolod, arra is rárakod (azt hiszem fel megy rá) és rátöltesz mindent a Xiaomidra.
Elméletben ennek így működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!