Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha megrendelem az airpodst és...

Ha megrendelem az airpodst és nem jó, akkor már semmit nem tudok vele csinálni?

Figyelt kérdés

Anno használtam még a vezetékes apple fülest, az nekem nagyon jó volt, azóta viszont airpods-t még nem próbáltam. Most szeretnék venni egyet. Egyelőre csak a sima airpods 4-et néztem, de el nem tudom képzelni, hogy jó-e az én fülembe, kipróbálni sehol nem lehet és vissza sem veszik (kérdeztem IStyleban) szóval teljes lutri... Szerintetek ezek alapján jó lehet nekem a 4? És amúgy az ANC nélküli változatról van valakinek tapasztalata, vagy érdemes ANC-set venni? Nekem volt már mindkét fajta fülesem, de a külső zajok elhanyagolhatóak voltak mindig. Igaz, gumharangos volt mindkettő.

köszi a segítséget!

nov. 3. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb tudomásom szerint kötelezően vissza kell venniük 2 héten belül a cégeknek a termékeket indoklás nélkül is.
nov. 3. 14:58
 2/9 A kérdező kommentje:
igen, így van, de sajnos ezt mivel "higiéniai termék" nem veszik vissza.. azt mondták, hogy minden másra vonatkozik a 14 nap - erre nem
nov. 3. 15:01
 3/9 A kérdező kommentje:
ami kimaradt a kérdésemből, ehhez a telóm szimpla Apple töltője nem jó? külön kábel kell?
nov. 3. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha külön kábel kell hozzá, akkor azt csak adnak már. Higiéniai termékekre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési garancia, de ha elromlik, vagy rossz, arra vonatkozik.
nov. 3. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha hibás a megrendelt termék! Abban az esetben az Apple 1 év jótállást vállal az airpods-ra. Vagyis neked a garanciális feltételek vonatkoznak rád. Nem pedig a 14 napos elállási jog. Vagyis ebben az esetben neked a garanciát / jótállát kell érvényesítned!
nov. 7. 09:42
 6/9 A kérdező kommentje:
igen, de a garancia nem azt jelenti, hogy visszaadják a pénzem, hanem azt hogy kapok egy másikat ("hibás") ami ez esetben nekem nem lenne jó, mivel ha nem passzol a fülembe, hiába adnak ugyanolyat...
nov. 24. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
6-osnak / kérdezőnek! 5-ös voltam! Nekem sem 100%-ig passzol a fülembe az airpods. Szóval ez nem kifogás arra hogy élj a 14 napos elállási jogoddal! Az airpods is és minden kifejezeten fülhallgató az higéniai terméknek minősül. Igy azokra nem érvényes a 14 napos ellálsi jog. Hogy miért higéniai termék a fülhallgató. Mert a fülben termelődő fül zsir, és egyéb fül nedvek miatt. Ugyanez az alsó nadrágok és bugyik esetén is, és a zoknikra is vonatkozik. Mert ezek is higéniai termékek. Szóval airpods esetén nincs olyan hogy ki porbálod és vissza adot mert nem kell. Tehát megveszed és használod. Egyébként én az airpods 4-el vagyok igy. Nekem a bal fülemből esik ki mindig, mert a bal fülem lyuka nagyobb mint a bal airpods füles, és igy szinte mindig ki esik belőle.
nov. 24. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:

igen, ezekkel én is tisztában vagyok :) én a garanciára írtam, hogy szerintem ez esetben miért nem helytálló.

basszus, pont airpods 4-et akartam venni, azt gondoltam, hogy annak a legnagyobb az esélye, hogy az passzolni fog a kialakítás miatt. én a pro-t teljesen elvetettem, látom, hogy rengeteg ember (főleg nők) füléből ilyen hüléyn kiáll, kilóg... majdnem hogy kiesik és szerintem velem is ez lenne, az eleve óriási gumi miatt rajta

nov. 24. 19:02
 9/9 anonim válasza:
Egyet értek az 1-esel
dec. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!