Telekom előfizetésnél nem feleltem meg a feltételeknek. Miért nem?
#1 ha ezeket meg kellett adni persze
kedvezmenyes igy? Vagy miert akartad egyszerre?
mert az elofizetest biztos megadjak
TV t meg kulon probald
mas kerdes hogy en a hiteleket nem ajanlanam semilyent
itt meg olyan pozitivum sincs hogy 0Ft kezdoreszlet 50 azert eleg sok
#3 +1 #Kerdezo
mondjuk hitel melle hitelt felvenni
vagy ha hitelekkel gondjaid voltak es megis ujabbat felvennel
ezek is ellenervek arra hogy hitelt vegyel fel, akkor is ha nem vagy semmi listan pusztan valami nem mukodott az online rendszerben
Ez egy jó jelzője annak hogy te nem jól ítéled meg az anyagi helyzeted.
Semmilyen körülmények közt nem vennék hitelre semmit. Vagy spórold össze a tv árát, vagy engedd el az okos tv-t. Ha valóban nincsenek anyagi gondjaid, pár hónap és összegyűlik a rávaló.
"minimalberre nem feltetlen szoktak adni hitelt"
55000 a rokkantsági ellátásom és kérdés nélkül adtak a telekomnál - igaz én 21 éve előfizetőjük vagyok.
Amikor véglegesítetted a rendelést, akkor kéri az előleg rendezését.
Mivel ez nem történt meg időben, így el lett utasítva.
Javaslom, menj be személyesen az ügyfélszolgálatra, vagy online a CHAT-en kérd ügyintéző segítségét
A Telekom NEM nézi a KHR listát, sem a munkahelyet.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld pipa.
Sosemvolt még hitelem a fizetésem pedig átlagos. Kitudnám fizetni a tvt egybe viszont így párezerrel olcsóbb is mint a többi oldalon. Az előfizetésre mindenképp szükségem lenne de ha már így lehet törleszteni a tvt és mivel így nincs thm miért fizessek ki egyszerre annyit ha van ilyen lehetőség.
Utolsó
Nekem véglegesítés után azt írta hogy 3-5 napon belül felveszik velem a kapvsolatot de lehet igazad van. Amint lehet beszélek velük
6# a nyugdíj hitelfelvetelnel biztos bevetelnek számít.
a minimálbér megszünhet elbocsajtas esetén .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!