Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Telekom előfizetésnél nem...

Telekom előfizetésnél nem feleltem meg a feltételeknek. Miért nem?

Figyelt kérdés
Szerettem volna egy tvt megrendelni mobil előfizetéssel, interneten megrendeltem majd ma jött az sms hogy nem feleltem meg ezért elutasították. 190 lett volna a tv és 50 ezer az előleg. Az előfizetés 4500 forint lett volna pluszban. Mi miatt utasíthattak el minden adatomat jól megadtam, bejelentett munkahelyem van és nemis voltam még telekomnál előfizetéses. Köszönöm a segítséget

2022. jan. 15. 14:48
 1/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
78%
minimalberre nem feltetlen szoktak adni hitelt foleg ha havi kiadasok atlepnek egy adott arány % ot
2022. jan. 15. 14:52
 2/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
84%

#1 ha ezeket meg kellett adni persze

kedvezmenyes igy? Vagy miert akartad egyszerre?

mert az elofizetest biztos megadjak

TV t meg kulon probald

mas kerdes hogy en a hiteleket nem ajanlanam semilyent

itt meg olyan pozitivum sincs hogy 0Ft kezdoreszlet 50 azert eleg sok

2022. jan. 15. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem adták meg, mert rajta vagy a KHR-en, ha nem is mint negatív adós, de ha van egyéb hiteled, aminek pár ezernél több a törlesztője, nem fognak adni részletre semmit. Márpedig ha bármilyen hiteled van vagy volt az elmúlt 1 évben (ha rossz adós vagy, a rendezéstől számított 5 évig), rajta vagy.
2022. jan. 15. 15:00
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
84%

#3 +1 #Kerdezo

mondjuk hitel melle hitelt felvenni

vagy ha hitelekkel gondjaid voltak es megis ujabbat felvennel

ezek is ellenervek arra hogy hitelt vegyel fel, akkor is ha nem vagy semmi listan pusztan valami nem mukodott az online rendszerben

2022. jan. 15. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó jelzője annak hogy te nem jól ítéled meg az anyagi helyzeted.

Semmilyen körülmények közt nem vennék hitelre semmit. Vagy spórold össze a tv árát, vagy engedd el az okos tv-t. Ha valóban nincsenek anyagi gondjaid, pár hónap és összegyűlik a rávaló.

2022. jan. 15. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

"minimalberre nem feltetlen szoktak adni hitelt"

55000 a rokkantsági ellátásom és kérdés nélkül adtak a telekomnál - igaz én 21 éve előfizetőjük vagyok.

2022. jan. 15. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

Amikor véglegesítetted a rendelést, akkor kéri az előleg rendezését.

Mivel ez nem történt meg időben, így el lett utasítva.

Javaslom, menj be személyesen az ügyfélszolgálatra, vagy online a CHAT-en kérd ügyintéző segítségét

A Telekom NEM nézi a KHR listát, sem a munkahelyet.

2022. jan. 15. 18:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld pipa.

Sosemvolt még hitelem a fizetésem pedig átlagos. Kitudnám fizetni a tvt egybe viszont így párezerrel olcsóbb is mint a többi oldalon. Az előfizetésre mindenképp szükségem lenne de ha már így lehet törleszteni a tvt és mivel így nincs thm miért fizessek ki egyszerre annyit ha van ilyen lehetőség.

2022. jan. 16. 07:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó

Nekem véglegesítés után azt írta hogy 3-5 napon belül felveszik velem a kapvsolatot de lehet igazad van. Amint lehet beszélek velük

2022. jan. 16. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:

6# a nyugdíj hitelfelvetelnel biztos bevetelnek számít.

a minimálbér megszünhet elbocsajtas esetén .

2022. jan. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!