Mi lehet a gond, a samsung Tv-mel?
Sziasztok, olyan probléma lépett fel a tv-mel kapcsolatban, hogy be kapcsolni be kapcsol, de nem tudok át váltani se netflixre se semmire, egyfolytában magától be rakja magát némitásba, ha ki kapcsolom akkor újra be kapcsol, és nem tudom se lejjebb se feljebb rakni a hangot.
Valami DTV kábel TV-t ír a tv, hozzá tenném nincs be dugva semmi a tv-be, mert csak netflixet, hbo-t, youtubeot nézek rajta, viszont így nem működik.. valaki esetleg járt már így?
Annyi történt hogy, be kapcsoltam működött majd, véletlen, az ágyban rá léptem a távirányítóra, ki kapcsolt és ezt csinálja. Másik távirányítóval is próbáltam, de úgy se működik.
Akkor a másikat is hatástalanítsd a kizárás kedvéért.
Kivettem, megnéztem, ráléptem, ugyanaz, ugyanez, bekapcsol, bedugva stb. egy szó a magyar nyelvben. Nem lehet precíz szakmai támogatást kapni, ha nem írsz precízen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!