Mi lehet a gond, a samsung Tv-mel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan probléma lépett fel a tv-mel kapcsolatban, hogy be kapcsolni be kapcsol, de nem tudok át váltani se netflixre se semmire, egyfolytában magától be rakja magát némitásba, ha ki kapcsolom akkor újra be kapcsol, és nem tudom se lejjebb se feljebb rakni a hangot.

Valami DTV kábel TV-t ír a tv, hozzá tenném nincs be dugva semmi a tv-be, mert csak netflixet, hbo-t, youtubeot nézek rajta, viszont így nem működik.. valaki esetleg járt már így?

Annyi történt hogy, be kapcsoltam működött majd, véletlen, az ágyban rá léptem a távirányítóra, ki kapcsolt és ezt csinálja. Másik távirányítóval is próbáltam, de úgy se működik.

okt. 31. 09:33
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Nincs vmelyik gomb a távirányítón benyomódva??
okt. 31. 10:23
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%
Ha a megtaposott távszabályzót elteszed a fiókba, eltakarod, vagy elemet kiveszed, akkor nem fog zavarni és valószínűleg a másikkal már működhet.
okt. 31. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajna nem működött, ugyan azt csinálja, ki vettem az elemet és meg néztem a másikkal, és úgy is ugyan ezt csinálja:/
okt. 31. 10:54
 4/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

Akkor a másikat is hatástalanítsd a kizárás kedvéért.

Kivettem, megnéztem, ráléptem, ugyanaz, ugyanez, bekapcsol, bedugva stb. egy szó a magyar nyelvben. Nem lehet precíz szakmai támogatást kapni, ha nem írsz precízen.

okt. 31. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat de azért köszönöm a segítséget, megnézem úgy is, hogy a másikból is ki veszem az elemet.
okt. 31. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajna így is ugyanaz a probléma.
okt. 31. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!