Van egy okos tv-m, milyen adás és milyen antennával nézhető rajta ingyenesen, ha nem akarok hozzá előfizetni semmilyen szolgáltatónál?
Figyelt kérdés
okt. 30. 12:50
1/3 anonim válasza:
"Van egy okos tv-m"
Annak gyártója, típusa?
"milyen adás és milyen antennával nézhető rajta ingyenesen, ha nem akarok hozzá előfizetni semmilyen szolgáltatónál?"
MindigTV: [link]
Egy földfelszíni UHF-antenna és a hozzá való kábel mindenképp kell - ha nem lenne - hozzá - hogy milyen - tető vagy beltéri - azt hova kell irányítani, azt főként az adóállomástól való távolságod határozza meg - ebben a MindigTV oldala segítséget nyújt
Hogy kell-e hozzá set-top-box, azt az okosTV-ben levő tuner (hogy DVB-T2 MPEG-4-képes-e) határozza meg (ezért kérdeztem rá az okosTV gyártójára típusára).
2/3 anonim válasza:
Esetleg a közszolgálati csatornák, de lehet, hogy még azok sem. Viszont rengeteg film van fent a neten, egészen újak is. Még ott van a YouTube is, az ingyenes.
3/3 anonim válasza:
#2 vagyok, igen, a Mindig tv fogható azokkal a kiegészítőkkel, amiket az #1-es írt. Nekem is van, de ritkán használom. Azt hiszem, most 10 csatorna van rajta, korábban 12 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!