Emag-nál ez hogy van?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy tv-t, a hitelbírálat 1 hete folyamatban van. Ilyenkor elindítják a terméket a boltba addig? (Ami ugye már csak az Etele Pláza)

Azt írja azóta hogy megrendeltem, hogy útban van a bemutatóterem felé.

Ebből arra következtettem, hogy lehet hogy elindítják, de csak akkor állítják át “átvehető”-re, amikor sikeres a hiteligénylés.

Van valakinek ezzel tapasztalata?

Azért kérdezem, mert ha csak akkor indítják el, amikor sikeres a hiteligénylés, akkor várhatok még vagy 1 hetet…

okt. 27. 10:20
 1/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Erre való az ügyfélszolgálat, mindkét esetet el tudom képzelni, viszont ezek a hitellel történő vásárlások eléggé be tudnak kavarni és meghosszabbítani egy-egy folyamatot.
okt. 27. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne számíts rá, hogy elindították. Én kifizettem a terméket és többször rájuk kellett írnom elég zabos hangvételűen, hogy 2 hét után elindítsák a rendelésemet.
okt. 27. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Fontos hogy ez egy eMag által forgalmazott termék, nem más cég forgalmazza (mint ahogy emagon vannak ilyenek is)
okt. 28. 06:28
 4/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért az is becsapós, mert van amire azt írja az emag, aztán kiderül, hogy ő csak szállítja.
okt. 28. 06:32
 5/10 A kérdező kommentje:
“Forgalmazza és kiszállítja: eMAG”
okt. 28. 06:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 4-essel, nem jelent semmit. Nekem is a chatben kezdtek el hablatyolni, hogy az nem eMAG.
okt. 28. 06:48
 7/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem pont most volt velük egy eklamációm, ezt írta nekem is, aztán mondták, hogy hát ők nem tudnak ezzel foglalkozni, mert nem ők csomagolták,nem ők forgalmazzák. Most akkor vagy becsapnak vásárlókat, vagy ennyire káosz van náluk.
okt. 28. 06:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Akit esetleg később érdekelne, amint jött az email hogy elfogadták a hiteligénylést, azonnal jött arról is az email hogy átvehető a termék, tehát addigra már ott volt az Emag boltban
okt. 29. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés vagy. Ennek viszont örülök. Sok rendelőt szívatnak az utóbbi időben.
okt. 29. 13:23
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Valóban szerencsés eset.
okt. 29. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!