Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangfal teljesítményének...

Hangfal teljesítményének "elfolytása"?

Figyelt kérdés

Szóval nemsokára lesz egy kis összejövetel ahová én szállítom a hangrendszert. Mivel a társaság nemképes kontrollálni magát csutkára nyomnak rajta mindent aztán had szóljon. Namost evvel az a problémám, hogy ezt nem igazán bírja a hangfal (recsegés, gumigyűrű sérülés stb...). Én persze szólok érte, de minden pillanatban énsem lehetek ott.

A kérdés tehát az, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy hiába csavarják ne legyen hangosabb egy adott szintnél?

(A zenét egy notebook fogja szolgáltatni jack elosztóval, és Linux oprendszerrel.)

A válaszokat előre is köszönöm.

2010. nov. 4. 16:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a hangfal típusa Genius SW-HF 5005.
2010. nov. 4. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
a notebookon limitáld a hangerőt, azután jelszavazd le a gépet.
2010. nov. 4. 17:00
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet. Amikor meg elfogyott a zene úgyis én keresek mivel senki más nem tud Linuxot használni. Köszönöm.

(Ha még tud bárki megoldást jöhet hátha...)

2010. nov. 4. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó az, amit az első írt, nem kell más megoldás.
2010. nov. 4. 19:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Én szintén így gondolom, csak hátha van más javaslat is.
2010. nov. 4. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb teljesítményt elviselni képes huzalellenállás sorbakötésével is meg lehet oldani.
2010. nov. 5. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Ha jól értem erről lenne szó?:

[link]

2010. nov. 5. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
kb.
2010. nov. 5. 18:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez a 2 módszer már tuti elég lesz.
2010. nov. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!