Hangfal teljesítményének "elfolytása"?
Figyelt kérdés
Szóval nemsokára lesz egy kis összejövetel ahová én szállítom a hangrendszert. Mivel a társaság nemképes kontrollálni magát csutkára nyomnak rajta mindent aztán had szóljon. Namost evvel az a problémám, hogy ezt nem igazán bírja a hangfal (recsegés, gumigyűrű sérülés stb...). Én persze szólok érte, de minden pillanatban énsem lehetek ott.
A kérdés tehát az, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy hiába csavarják ne legyen hangosabb egy adott szintnél?
(A zenét egy notebook fogja szolgáltatni jack elosztóval, és Linux oprendszerrel.)
A válaszokat előre is köszönöm.
2010. nov. 4. 16:43
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és a hangfal típusa Genius SW-HF 5005.
2010. nov. 4. 16:45
2/9 anonim válasza:
a notebookon limitáld a hangerőt, azután jelszavazd le a gépet.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet. Amikor meg elfogyott a zene úgyis én keresek mivel senki más nem tud Linuxot használni. Köszönöm.
(Ha még tud bárki megoldást jöhet hátha...)
2010. nov. 4. 17:05
4/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó az, amit az első írt, nem kell más megoldás.
5/9 A kérdező kommentje:
Én szintén így gondolom, csak hátha van más javaslat is.
2010. nov. 4. 19:28
6/9 anonim válasza:
Nagyobb teljesítményt elviselni képes huzalellenállás sorbakötésével is meg lehet oldani.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez a 2 módszer már tuti elég lesz.
2010. nov. 6. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!