Esetleg ez az erősítő jó lehetne ehhez a 2,1 hangfalhoz?
Figyelt kérdés
Adott egy Genius SW-G2.1 3000 [link] ennek meghalt a fő része az erősítő és ugye azon van minden más kezelő dolog is.Nos arra gondoltam,esetleg egy másik erősítő ami mondjuk még bluetoothot is tud jó lenne e hozzá?Ezt néztem volna [link]
Vagy ez nem lenne jó a hangfalak használatához?
okt. 17. 20:13
1/5 A kérdező kommentje:
És ha esetleg jó ez az erősítő ez a tápegység [link] lehet jó hozzá?Mert gondolom azt nem adnának hozzá
okt. 17. 20:37
2/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Kpzwppx0HDM
Jó lesz.
Én is hasonlóan újítottam fel a 2.0-ás Genius hangfalamat, abban is az elektronika kotlott meg (bő 15 év után). Egy ilyent használtam fel: [link]
Ha van otthon régi nem használt laptop tápod aminek nem sajnálod levágni a csatlakozóját, akkor az erősítőhöz adott csatlakozóval azt is rá lehet kötni.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól látom a tápot kétféleképpen is lehet bele csatlakoztatni?Vagy becsavarozva a két kábelt vagy csatlakozóval bedugni?
okt. 17. 21:28
4/5 anonim válasza:
Jól látod. A videón 1:53-nál mutatja és írja is.
5/5 A kérdező kommentje:
Körbenézek itthon van e valami adapterem ha más nem a linkelt adapter se vészes árú.
okt. 17. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!