Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik még beltéri DVB-T...

Létezik még beltéri DVB-T egység analóg RF modulátorral?

Figyelt kérdés

Olyanra lenne szükségem, mint a Strong SRT 8113, amin 3 féle kimenet van: hdmi, scart, és az analóg tv adás koax antenna vezetéken.

Csak olyan DVB-T/T2 egység jó, amin van analóg tv jel alapú kimenet, mivel egy adott eszközön csak ilyen bemenettel tudom megoldani a csatlakoztatást.

Esetleg tudtok még ilyen létezéséről, amit árulnak? Sajnos a 8113-as már rég kifutott modell, a maga idejében is nagyon ritka darabok voltak ezek az rf modulátorosok. Esetleg egy másik megközelítés, létezik-e valamilyen kicsi, egyszerű, önálló rf modulátor egység, ami av/scart bemenetből csinál analóg koaxot?

Köszönöm a segítséget!

okt. 15. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10: "De hát az elsőben van RF modulátor"

Még egyszer: idézem a hivatalos kézikönyvet:

"VF továbbfűző hurok Külső berendezéshez"

[link]

Tehát ezek szerint ebben sincs. Azért sincs, mert a kézikönyvben nem igazán írnak arról, hogy milyen frekvenciákra rakja a vett csatornákat, ezt hogyan lehet konfigurálni, milyen szabványú (PAL, NTSC, SECAM), stb...

okt. 15. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Csak erre hagyatkoztam: "csak az elsőben van RF modulátor"
okt. 15. 15:49
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Akkor rosszra hagyatkoztál.

Nincs benne, olvasd el figyelmesen a kézikönyvet!

Egyébként végignéztem több gyártó

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jelenlegi kínálatát - amin van antennakimenet - az, bár a készüléken gyakran "RF OUT" feliratozással van ellátva, de - a kézikönyvéből kiderül, hogy csak "hurok kimenet", a bejövő antenna jelét (a DVB-T2 adást) küldi tovább.

Mivel a csak és kizárólag analóg antennabemenettel rendelkező TV-k kihalóban vannak, és egy modulátor beépítése drága mulatság, ezért kihagyják.

okt. 15. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam, nem is gondoltam, de érthető, kb. 30 évnél régebbi tévéknél lehet csak értelme, azokból pedig nincs túl sok, és valószínűleg többnyire már van hozzájuk ilyen tuner. Én körülnéznék a Vaterán, itt-ott, ilyeneket talán már ingyen is az emberhez vágják.
okt. 15. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!