Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Okosórán, hogyan lehet beállít...

Okosórán, hogyan lehet beállítani a pontos időt?

Figyelt kérdés

Sajnos vettem egy gagyi kínai okosórát amit nagyon reklámoztak, Mystic smartwach de C20 meg Blakhawk néven is árulják. Írták hogy magyar nyelvű menü van rajta, az is angol és át sem lehet állítani magyarra. De a legnagyobb problémám mégis az hogy a pontos időt sem tudom beállítani. Esetleg valaki ismeri ezt a típusú okosórát és tudna segíteni, hogy legalább a pontos időt és dátumot be tudjam állítani.

Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

#Okosóra, pontos idő beállítás
okt. 10. 09:14
1 2
 1/17 lali51 ***** válasza:
100%

Általában van mobilra egy app azt kell telepíteni,és az szinkronizálja a beállításokat.

Tipp: keress egy QR kódot az óra csomagolásán,olvasd be a telefonnal, ez egy link ahonnan le lehet tölteni az alkalmazást.

okt. 10. 09:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm 1-es a válaszod.
okt. 10. 09:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2 féle órámnál is az óra bekapcsolásakor jelenik meg a QR kód.
okt. 10. 09:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, sajnos egy olyan oldalra visz ahol regisztrációs folyamat során kéri a bankkártya adataimat is, mondván hogy nem terhelik a bankkártyát. Így már szinte 100%-os hogy átverés. Gondolom normál esetben applikáció letöltéséhez, vagy regisztrációjához nem szokás elkérni a bankkártya adatokat. Még egyszer köszönöm a segítséget Lali51
okt. 10. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es / kérdező! Igy jár aki "gagyi"-t vesz. Vegyél huawei-t vagy samsung-ot. Vagy ha iPhone-od van akkor Apple Watch-ot. És rendes magyar boltban vásárold meg!
okt. 10. 11:15
 6/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
23%

Nem biztos, hogy jól értetted. Volt egy kis IP-kamera, Aliexpressen szentségelt az ember, hogy bankártya meg hűha, anélkül nem megy.

De ez nem igaz, elnézte. Csak a felhős szolgáltatás fizetős, egyébként a kamera ingyen is működik, netes távoli rálátással (vagyis szerverhasználattal) is.

Nem tudhatjuk, te mit néztél.

okt. 10. 11:56
 7/17 A kérdező kommentje:

5-ös, nyilván ezt fogom tenni. Sajnos naív vagyok ilyen téren mert nekem eszembe sem jutna átverni meg becsapni valakit és emiatt egyrészt teljesen idegen ez a mentalitás illetve emiatt sokszor elfelejtem, hogy vannak egyének, akiknek olyan természetes, hogy átvernek és becsapnak másokat minthogy levegőt vesznek.

Amúgy normális honlapjuk volt, ki volt emelve hogy Eredeti Mystic okos óra, a tulajdonságai leírva, garancia, vagy a vásárlástól való elállás esetén mi a teendő, elérhetőséggel feltüntetve. De most már majd jobban odafigyelek erre is hogy hol vásárolok. Nyilván átverni azokat lehet akik hagyják magukat de azért ha elég szigorú törvények lennének, akkor valószínűleg nem lenni ennyi gazember, aki abból nyerészkedik hogy másokat átver.

okt. 10. 11:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Egy okosóra amin még az időt sem lehet beállítani... na szép... facér vetted meg?
okt. 10. 12:41
 9/17 A kérdező kommentje:
8-as, szerinted a honlapon oda volt írva hogy az órát sem lehet beállítani rajta vagy hogy az ingyenes applikáció letöltéséhez meg kell adni a bankkártya adatokat is?
okt. 10. 13:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem erre az órára-a Da Fit app kell hozzá-letöltöttem kíváncsiságból de nekem nem kért bankszámlaszámot,csak kor,magasság,súly,stb.
okt. 10. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!