PlayStation vagy Xbox kontrollert kényelmesebb használni?
Még nem volt semmilyen konzolom, most elgondolkoztam hogy veszek magamnak egyet. Nem tudom hogy melyik miért jobb, amelyik játékok érdekelnek azok megvannak mindkettőn. Viszont a playstation kontrollere kényelmesebbnek tűnik.
Mik a tapasztalataitok?
Illetve ha van érvetek, hogy melyik konzol a jobb, azt is szívesen meghallgatom.
Mindkettő kényelmes, de egyik sem teljesen. Általánosságban azt mondanám, hogy lapátkezűeknek az Xbox jobb, a többieknek meg a PS.
A legnagyobb dilemma, hogy Xboxon jobb helyen van és jobb érzetű a D-pad, a PS kontrollernek viszont jobb a ravasza és a hátsó gombja.
Mindkettővel ugyanúgy vannak minőségi problémák.
Én csak a PS4 , és Series kontrollerről tudok nyilatkozni, nekem a PS dualsock 4-es egy idő után kényelmetlen volt a hüvelykujjamnak, és az Xbox asszimetrikus joystick elrendezése emiatt nekem kényelmesebb.
PS5 kontijával nem játszottam hosszabb időn keresztül, de a megnövelt méret lehet hogy kiküszöbölte az én problémám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!