Mennyi pénzt kérjek ezért a wiiért?
Figyelt kérdés
DriveKey Chippelt 2006 decemberben vett eredeti nintendo wii konzol dobozában szép állapotban (szinte új)
Tartozékok:
nintendo wii konzol
2 remote kontroller csuklópánttal és gumitokban
2 nunchuk vezérlő (a 2. utángyártott de tökéletesen működik)
eredeti wii sports és eredeti guitar hero legengs of rock játék gitár adapterrel
9 db másolt játék (need for speed prostreet, call of duty 5, dead rising, red steel, rayman rabbing rabbirds, super paper mario, super mario galaxy, WING, sonic)
2 kormány adapter (nem nintendo)
Összérték:
wii 45k, +remote 10k, +nunchuk 3k, guitar hero gitárral 12k, 2 kormány 3k, 9 játék 42x9, drivekey chip 12k = 85378Ft
2010. nov. 3. 19:26
1/8 anonim válasza:
szerintem 78.325Ft-ot
vagy 82.020Ft-ot de akkor te állod a postát
2/8 A kérdező kommentje:
muhaha... 4 éve lett volna ennyi
2010. nov. 3. 23:08
4/8 A kérdező kommentje:
azért 50et kapok érte sztem...
2010. nov. 4. 22:22
5/8 anonim válasza:
ha eredeti lenne a kilenc jatekod akkor biztos... Igy nem tudom... 4 eves konzolrol nehezen fogjak elhinni, hogy szinte uj allapotban van, akarmennyire nem hasznaltad... De sok szerencset...
6/8 A kérdező kommentje:
Oksa, köszönöm 3. válaszoló, igazad van csak elfelejtettem odaírni hogy max 40 órát játszottam vele.
2010. nov. 5. 11:11
7/8 A kérdező kommentje:
meg karcmentes. De majd kiteszek rola képeket és remélem elhiszik:)
2010. nov. 5. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!