Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy flash-elt xbox360-ra...

Ha egy flash-elt xbox360-ra új dash boardot teszek az xbox live miatt akkor a flash lejöhet róla vagy semmivel se lehet leszedni?

Figyelt kérdés

Amugy frissíteni kéne rajta mert avatart sem enged készíteni meg seemit és mindíg frissíteni akarja a dashboardot.

Ja és azt hogy lejöhet-e róla a 3000-res PSP-k miatt mondom mert ott a cfw le tud jönni upgrade-nél

2010. nov. 3. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűbb, hogy frissítéskor lebuksz, és megy a ban.

Hogy a flash le jön-e róla, nem tudom, mert én nem, flasheltettem. Nem vagyok cigány.

2010. nov. 3. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
rajta marad a flash
2010. nov. 3. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:

18:02-nak

Nem mindegy hogy bannolnak vagy nem?

Ha nincs még bannolva akkor azért nem frissíti az ember Xbox-ot meg nem megy LIVE-ra mert fél hogy bannolják!

Ha meg bannolva van akkor nem lehet frissíteni meg LIVE-ra felmenni!

Szóval ugyan ott tart az ember ha bannolva van a flashelt gépe mint amikor nem!

2010. nov. 4. 10:49
 4/6 fegyvernepper válasza:
Első: pont az ilyennek nem kéne cigányozni... Nem mindenkinek van pénze az eredeti játékot megvenni... Ha már valaki egy kicsit szegényebb ne is játsszon ??? Nekem is flash-elt a gépem,mert nem tudom megvenni az eredetit... Vegyék meg a gazdagok.
2011. jan. 24. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen ne játszon, ez nem létszükséges dolog!

Mitszólnál ha alkotnál valamit pénzért árulnád és ellopnák mert azt mondanák nehogy ne legyen már az enyém!

Pont az ilyen kalozkodó pö*sök miatt ment tönkre a pc ipar is!

2011. jan. 25. 08:16
 6/6 fegyvernepper válasza:
Hát könnyű a rózsadombról ugatni mondhatom... Szóval szerinted a nem gazdag embereknek nem jár semmi szórakozás se??? Ilyen nevetséges áron megvenni, talán ha valamivel olcsóbb lenne, akkor többen vennék meg...
2011. jan. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!