Mi a véleményetek,az Asus ROG Ally x mennyivel jobb ,mint az előzők?
Semennyire, hiszen nem történt lényeges változás. Nincs benne új SoC, nincs benne több kakaó, ami a lényeg lenne.
USB hub mizériát megoldották, most már két C csati van rajta, így egyiken közvetlenül töltheted, másikon meg mehet a bármi.
Meg a dupla akksi!
Több és gyorsabb VRAM,de ezen a szinten én nem látom feltétlen indokoltnak, ahol a maxra tolt FSR az alapbeállítás
De hát olyan felára van... 22-ért vettem 20.000 mah 65W 20V powerbankot. Nem tudom mit igényel az ally, ez ugye tud laptopot is tölteni.
Akkor mire fel drágább 100 ezerrel?
Hát ja, várjuk a köv AMD APU szériát. Remélhetőleg jobbra sikerül, mint az asztali ryzenek, és a gpu teljesítmény is közel a duplájára nőne, az már elgondolkodtatna engen is ezen. Már a mostaninak is nagyon jó ára van ilyen teljesítmény és hordozhatóság mellé, simán veri a hasonló árazású laptopokat. Szóval ja, ally 2 jöhetne Z2 extreme-mel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!