Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kézi játékkonzolt miért...

Kézi játékkonzolt miért adhatnak el? Csalódás, vagy kihasználatlanság lehet a háttérben általában? Nálad, pl.?

Figyelt kérdés

#SteamDeck #asusrogally #lenovolegiongo
aug. 3. 07:50
 1/2 Gyakori93 ***** válasza:

Nekem is van egy Rog ally-m, és én is gondolkozom az eladásán, mert a teljesítménye nem az igazi.

Régi játékok többsége nem támogatja rendesen a kontrolleres irányítást,

a mai játékok meg low beállítások mellet is nem feltétlen van meg a 60fps.

Letöltöttem a gta 5-öt rá, mert hát még is csak 2013-as játék, és a legalacsonyabb beállításokon 720p-be, még a kijelző natív felbontását sem éri el, és így is 50-40fps volt amit elértem.

Nem azt mondom, hogy játszhatatlan, de azért nem is egy erőgépek ezek. Nem is értem minek kellett a 120Hz-es kijelző.

Retro játékok, mint a Nintendo, ps1-2 stb. Emulátorokkal egész jó, és így az üzemidő is elég jónak mondható.

De retro játékokhoz kicsit drága mulatság :D

Kihasználatlanság is szóba jöhet. Főleg abban az esetben ha van már gamerPC-is a háztartásban!

Utazás alatt jó lenne a cucc, csak hát az üzemidő kevés. Powerbankkal kitolható az üzemidő, de nem árt drága, nagy kapacítású gyorstöltös powerbank. Mert ha nincs gyorstöltés, akkor folyamatosan de lassan merülni fog a gép :D

Én munkahelyen, kajaidőben szoktam lenyomni egy Rocket league kört. Persze az is low beállításokkal de 1080p-ben, hogy meg legyen a 60fps stabilan, mert oda kevés lenne a 30-40 :D

Egy 20 perces meccs alatt, merül 40-50%-ot. (Visszajátszások miatt kitolodhat majdnem 30percre a játékidő)

Eladásán meg azért vacilálok, mert én újonnan vettem, egy majdnem 20.000forintos tokkal, pár ezer forintos szilikon védőborítással, és valami 7-8ezer forintos kijelzővédő üveget is vettem rá. Így én sokat buknék az árán eladáskor!

aug. 3. 08:30
 2/2 anonim válasza:
Portásként dolgoztam akkor jól jött, melót váltottam és már utána egyáltalán nem használtam. Ez régen volt már és egy PS Vita volt még amikor újonnan kijött.
aug. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!