Mennyire biztonságos alzáról vagy emagról tv-t vásárólni?
Figyelt kérdés
Gondolkodom egy tv vásárlásán és ezeken az oldalakon olcsóbb. Félek, hogy esetleg szürkeimportos vagy esetleg bontott termék lehet és nem tudom, hogy ezek mennyire segítőkészek garanciáztatás esetén. (Emagon emag a forgalmazó) Illetve az egyik tv-t csak emagról lehet rendelni, mert már nagyjából kifutott. Ez lehet szürkeimportos? (LG OLED42C31LA).szept. 4. 10:49
1/6 anonim válasza:
Nem szürkeimport (EU-ból jön EU-ba), vagy bontott, teljesen jó, ha jó terméket kapsz. Ha garanciázni kell az viszont lassan fog haladni, mert külföldi szervizbe viszik ki, akár egy hónap is lehet az átfutása.
3/6 anonim válasza:
Alza tudtommal saját garanciát ad rá (amiről csak jót hallok mondjuk), emag által forgalmazott termékekre pedig gyári garancia van.
4/6 anonim válasza:
Az Alza önálló cég, saját maga árul mindent. Vagy 8 éve vásárlok tőlük, korrekt.
Az Emag csak piactér, legtöbbször román garázscégek árulnak rajta, garit én nem tudtam érvényesíteni.
5/6 anonim válasza:
Az emag azt írja hogy 14 napos visszaküldési jog.Vajon küldenek helyette egy működő terméket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!