Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elveszítettem a drónt egy...

Elveszítettem a drónt egy mezőgazdasági területen ahol magas a kukorica és a napraforgó,lemerült és eltűnt.Van módszer arra hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés

2024. aug. 18. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Hogy tudtad elveszíteni, ha szabályosan repültél?

-Ha rálátásod volt a drónra (NEM a kameráján keresztül, hanem szemmel), akkor láthattad, hogy nagyjából hová esett.

Azon a területen menj végig a sorokon, hátha megtalálod.

Egyébként sosem értettem, hogy tudnak elveszíteni egy drónt, pedig én is rendszeren "repkedek"

-Akku merülésre figyelmeztet a távirányító, és ha nem regálok, automatikusan végrehajtja az RTH-t.

-A jel elvesztése esetén szintén RTH

2024. aug. 19. 12:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11-es ezek szerint csak jó dronokkal repültél eddig.

Nem minden drón egyforma! Az olcsóbb, nem kiforrott technikával rendelkező drónok bizony csinálnak ilyeneket. Lekapcsolódik a kontrollerről a szél meg elviszi. Leesik egy propeller és ahogy kínlódik a másik hárommal hogy pozicióban maradjon elsodródik akár többszáz métert mire földet ér, rácsapott egy ragadozómadár, kieestt az akkumulátora, stb. rengeteg probléma lehet.

Ha nincs semmi jel, akkor marad az analóg módszer és gyalogosan kell keresgetni.

Pont ezért hozták az új szabályokat. Ha ez nem kukorica felett történik hanem emberek felett, akkor komoly sérüléseket is okozhat egy leeső drón.

2024. aug. 19. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!