Milyen iPadet vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék vásárolni magamnak egy iPadet használtan, Hardveraprón venném. Olyan 60 ezer forint lenne rá a keretem. Fogalmam sincs, hogy milyet vegyek, mert iPadem még soha nem volt. A telefonom iPhone XS, nagyon megvagyok vele elégedve, de szükségem volna egy iPadre is. Igazából nagyon alap dolgokra használnám, emailek olvasása, böngészés, zenehallgatás, filmek/sorozatok nézése és közösségi oldalak használata. Ti milyet vennétek?
aug. 17. 00:05
 1/5 anonim válasza:

Ez ijesztő, hogy mennyire akár én is kiírhattam volna a kérdést. Nekem is XS-em van (ugyan xs max) és én is tabletvételnél járok és éjfélkor én is a piacot fürkésztem. O.o

Tudom,hogy a kérdésed kifejezetten szűkíti a kört az iPadekre, de szerintem 60 ezer forint esetében ne iPad-re koncentrálj.

Ha olvasni szeretnél, akkor fontos, hogy OLED legyen: Galaxy Tab S5e

iPad ilyen árban szerintem csak az iPad 6 jöhet szóba.

aug. 17. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 Nem könyveket akar olvasni, főleg nem sötétben, nincs jelentősége.

Kérdező vegyél olyat, amilyet kapsz egyáltalán ennyiért, bár kétlem, hogy lenne használható.

aug. 17. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy sem kapna S5e-t ennyiért.
aug. 17. 10:00
 4/5 anonim válasza:
Hogyne kapna. Csekkold le a marketplacet.
aug. 17. 10:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogos, az tényleg jobb vétel lenne, már csak a képarány miatt is. A hardveraprón is látok.
aug. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!