Milyen Ipadet vegyek? Többi lent
Hát márciusban szoktak jönni az új iPadek, de ez most csúszik egy kicsit, úgyhogy lehet érdemes várni még és akkor a tavalyi iPadek árai talán lejjebb mennek.
Az iPad 8-at nem ajánlom, az a belépő kategória. Ha nincs elég keret Pro-ra, akkor az iPad Air 4. gen jó választás lehet, vagy valamelyik korábbi Pro modell.
Nekem a 2015-ös 12,9-es Pro van, még azzal is el lehet karistolni, csak az akkumulátora döglött meg. Nem lassult be, nem akad.
Alapból nem jár Pencil az iPad-ekhez, de ki lehet fogni akcióban. Én is akkor vettem a táblagépet amikor akciósan adtak hozzá ajándékba egy Pencilt.
Nekem 2020-as iPad-em van (nem pro), ezek már támogatják a Pencilt.
Hobbirajzoláshoz és egyéb napi használathoz vettem, néztem előtte összehasonlító videot a Proval, és úgy gondoltam, nincs szükségem a drágábbra, a szimpla is rendkívül jó.
100 ezer volt akkor, plusz a Pencilt 30ért vettem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!