Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps5-re "csak Ps5-ös játékokat"...

Ps5-re "csak Ps5-ös játékokat" vehetek ? (Értem ezalatt, hogy pl Gta V-t lehet venni 4re is és 5re is, de úgy láttam Red Dead-ot csak Ps4re adták ki, ha megveszem a lemezt, tudom rajta használni?)

Figyelt kérdés

Ennyi erővel megvehetem mindegyik játékot Ps4 kiadásban is amit szeretnék, mert ugyanúgy futni fog rajta ?

Van különbség a kettő között, ha hivatalosan Ps5-ös verzióval játszok vagy a Ps4-essel ? (Egy Ps5-n ?)

Ezt már csak azért is kérdem, mert egy helyen sehol sem találtam meg azt az 5 játékot amit meg szeretnék venni.

De találtam úgy, hogy egyik Ps5 kiadás, másik meg Ps4.

aug. 13. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel megvehetem mindegyik játékot Ps4 kiadásban is amit szeretnék, mert ugyanúgy futni fog rajta ?"

Igen.

"Van különbség a kettő között, ha hivatalosan Ps5-ös verzióval játszok vagy a Ps4-essel ? (Egy Ps5-n ?)" Ha van ps5 verzió, akkor azt fogja elindítani, feltéve h nem lemezes.

aug. 13. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát lemezesről lenne szó.
aug. 13. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A PS5 egy generációval visszafelé is kompatibilis, így a sajátján kívül a PS4 lemezeit is le tudja játszani (fordítva nem), így ennyivel is bővebb a játékok választéka! De csak eggyel, PS4-ig, régebbieket nem tud lejátszani.
aug. 13. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!