Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen zsebrádiót vegyek,amely...

Milyen zsebrádiót vegyek,amely tisztán veszi a saját antennájával a gyengén sugárzó,vagy távoli állomásokat?

Figyelt kérdés
FM/AM vevőre gondoltam.

#jó zsebrádió
aug. 8. 00:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tetőantennásat. Egy póznára szerelve viheted magaddal.
aug. 8. 02:37
 2/15 anonim ***** válasza:

Vegyél a rádió mellé országbérletet és menj közelebb az adóhoz.

Ha teszel a rádióra nagy antennát megszűnik ZSEBrádiónak lenni.

aug. 8. 07:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Zsebrádióban a Sangean a csúcs, de 150.000 forint a világvevőjük, az árától, gondolom dobsz egy hátast.

[link]

aug. 8. 07:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Már rég leálltak az ilyenek fejlesztésével, de egy zsebrádióval akkor sem volt könnyű. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb webrádiókat hallgatni, ha van némi internet, és persze okostelefon.
aug. 8. 08:16
 5/15 anonim ***** válasza:

A tömeggyártott elektronikában kb 40 éve ugyanazt tudják a rádió vevők, ugyanazt a sávszűrést, ugyanazt a vevő érzékenységet. Egyedül a frekvencia pontosság javult, sokkal stabilabbak a vevők, nem mászkál el annyira a frekvenciájuk, mint régen.

A kis szériás, nagyon drága készülékeknél szokott lenni, hogy plusz jelerősítő van, hogy érzékenyebb legyen, jobb minőségű sávszűrő, hogy a szomszédos csatornákat jobban kiszűrje, bonyolultabb zajszűrés a minél kisebb sistergésért, stb...

aug. 8. 08:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Miért nem töltesz le webrádió appot?

Több ezer rádió állomást tudsz hallgatni minden országból, és még ha mobilnetről hallgatod, se kér sok netet.

aug. 8. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván a kérdező is tisztában van a webrádiós lehetőséggel, de nem olyat akar, felesleges azokat felvázolni! Ha egy étteremben rántotthúst akarsz enni, akkor a pincér ne a pacalpörköltet kínálgassa!
aug. 8. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
#7 Egyáltalán nem nyilvánvaló. Másrészt elég irreális elvárás, főleg így 2024 táján egy ilyen erős zsebrádió. Gondolom még olcsó is legyen.
aug. 8. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem tökéletesen veszi a telóm is a rádiókat. Ezen van még ugye jack, a fölhallgató vezetékét használja antennának. Múltkor használtam is, olimpiát hallgattam a kossuthon. Fullos jó volt, nem kellett semmilyen rádió.

Na meg arról nem is beszélve, hogy ha van mobilnet is, akkor meg tényleg azt hallgatok, amit akarok.

aug. 10. 00:33
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenki válaszát!

Az 1-esnek:Igazad van,az ténylej jó megoldást biztosítana,viszont én kicsi,és jó elektronikával ellátott rádiót gondoltam.

2-esnek:Teljesen igazad van,az eddigivel ezt is csináltam,de mindig macera egy drótot rátekerni az antennára,ha hallgatni akarom.Ezért szeretnék inkább a jó rádióra fókuszálni.

3-as:ismerem a márkát,az tényleg csúcs!Itt írnak is róla:

[link]

4-es:Nem álltak le,hanem digitalizálták őket,ezt is csak nemrég olvastam.

Másrészt van olyan ismerősöm,aki nem szereti az okostelefont,rádiót viszont szeret hallgatni.

5-ös:Nem álltak le a fejlesztéssel,hanem digitalizálták őket belülről,kicsit máshogy lehet az újakat hangolni,mint a régebbieket.Talán úgy érzem,a gyengébb adókra könnyebb"rátalálni"egy régi rádióvevővel.

[link]

A 7-es meg is válaszolta a 6-os kérdését,egyetértek vele!

8-asnak:Nem,normális minőségűt szeretnék.

9-esnek:milyen telefonod van,amelyiknek ilyen jó a tunere?

aug. 10. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!