Milyen zsebrádiót vegyek,amely tisztán veszi a saját antennájával a gyengén sugárzó,vagy távoli állomásokat?
Vegyél a rádió mellé országbérletet és menj közelebb az adóhoz.
Ha teszel a rádióra nagy antennát megszűnik ZSEBrádiónak lenni.
Zsebrádióban a Sangean a csúcs, de 150.000 forint a világvevőjük, az árától, gondolom dobsz egy hátast.
A tömeggyártott elektronikában kb 40 éve ugyanazt tudják a rádió vevők, ugyanazt a sávszűrést, ugyanazt a vevő érzékenységet. Egyedül a frekvencia pontosság javult, sokkal stabilabbak a vevők, nem mászkál el annyira a frekvenciájuk, mint régen.
A kis szériás, nagyon drága készülékeknél szokott lenni, hogy plusz jelerősítő van, hogy érzékenyebb legyen, jobb minőségű sávszűrő, hogy a szomszédos csatornákat jobban kiszűrje, bonyolultabb zajszűrés a minél kisebb sistergésért, stb...
Miért nem töltesz le webrádió appot?
Több ezer rádió állomást tudsz hallgatni minden országból, és még ha mobilnetről hallgatod, se kér sok netet.
Nekem tökéletesen veszi a telóm is a rádiókat. Ezen van még ugye jack, a fölhallgató vezetékét használja antennának. Múltkor használtam is, olimpiát hallgattam a kossuthon. Fullos jó volt, nem kellett semmilyen rádió.
Na meg arról nem is beszélve, hogy ha van mobilnet is, akkor meg tényleg azt hallgatok, amit akarok.
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
Az 1-esnek:Igazad van,az ténylej jó megoldást biztosítana,viszont én kicsi,és jó elektronikával ellátott rádiót gondoltam.
2-esnek:Teljesen igazad van,az eddigivel ezt is csináltam,de mindig macera egy drótot rátekerni az antennára,ha hallgatni akarom.Ezért szeretnék inkább a jó rádióra fókuszálni.
3-as:ismerem a márkát,az tényleg csúcs!Itt írnak is róla:
4-es:Nem álltak le,hanem digitalizálták őket,ezt is csak nemrég olvastam.
Másrészt van olyan ismerősöm,aki nem szereti az okostelefont,rádiót viszont szeret hallgatni.
5-ös:Nem álltak le a fejlesztéssel,hanem digitalizálták őket belülről,kicsit máshogy lehet az újakat hangolni,mint a régebbieket.Talán úgy érzem,a gyengébb adókra könnyebb"rátalálni"egy régi rádióvevővel.
A 7-es meg is válaszolta a 6-os kérdését,egyetértek vele!
8-asnak:Nem,normális minőségűt szeretnék.
9-esnek:milyen telefonod van,amelyiknek ilyen jó a tunere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!