Gyártanak valahol még a világon újonnan ma már retrónak számó elektromikus eszközöket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a kazettás magnóra, a mikrokazettás diktafonokra, CD lejátszóra, VHS videomagnóra, stb? Sokszor olvasok ilyesmit, hogy vannak ezeknek a technológiáknak is a mai napig rajongói, némelyik néha újra divatba jön stb. Ezért kérdezem. Nekem pl nagy kedvencem, de csak a különlegessége miatt a mikrokazettás magnó. Valaha volt is, de sajnos összetört, megsemmisült. Nem is használnám, de nosztalgiából vennék, ha még lenne.

#VHS #lemezjátszó #kompaktkazetta #mikrokazetta #cdlemez
júl. 30. 20:43
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Olyan kár, hogy a kérdezők nem moderálhatják a válaszokat. Ugyanis én nagyon utálom, ha az én kérdésem alatt elkezdenek veszekedni, mint akinek elmet az esze....
dec. 13. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez valóban szomorú, de sajnos ez van. Látod, van, aki nem képes elfogadni mások véleményét, és egyből személyeskedni kezd.
dec. 13. 22:19
 23/24 anonim ***** válasza:

22: Te kezdted el szétoffolni a "vacak mechanika" mantráddal.

A véleményed elfogadtuk, nem vitattuk (bár senki nem kérdezte), de továbbra sem válasz a kérdésre.

Kár, hogy ezt nem vagy képes észrevenni, és még te játszod az áldozatot.

Szomorú, de sajnos ez van.

dec. 14. 17:32
 24/24 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem hasznos információ a kérdező számára az, hogy az általa szépnek, tetszetősnek vélt (és ezáltal esetleg megvásárlásra is kiszemelt) eszköz technikai minőségét, hátterét megosztom.

Ezzel segítem őt a döntésében, esetleg megakadályozom azt, hogy megvegyen egy kimondottan drága és szép eszközt, majd csalódjon benne. Vagy felkészítem rá, hogy mire számítson.

És ekkor jössz te, és elkezdesz személyeskedni, sértegetni, csak azért, mert egy röpke, hét szavas hozzászólásban le mertem írni, hogy nem mind arany, ami csillog.

Komolyan azt gondolod, én vagyok a paraszt...?

dec. 14. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!