Az Xbox 360-amon eddig csak PAL formátumú CD-t használtam. Van rá esély, hogy működik NTSC formátumú CD-kkel is?
Vettem eBay-röl egy Plants vs Zombies xbox 360-os CD-t, és mielőtt megrendeltem nem figyeltem oda, hogy az NTSC formátumú, és nem PAL.
Szerintetek ennek ellenére működni fog a CD, vagy nem?
Először is, az nem CD hanem
DVD vagy HD-DVD
Vagy összefoglalóan lehet úgy hívni hogy optikai lemez
1.
Lehet te olvastad félre, de nem az volt a kérdés, hogy hogyan hívják pontosan az xbox-hoz vásárolható lemezeket.
Igazából az,hogy PAL vagy NTSC csak TV formátum, ez viszont nem számít ha HDMI kábellel van a konzol a TV-re kötve.
Volt ilyennel tapasztalatom, mert a torrentről letöltött összes kinectes játék NTSC-s, és a régi TV, a számítógép kicsapta a HDMI-t, így RGB-n volt rádugva. Xbox hisztizett is,hogy a menüben állítsam át a kimeneti formátumot,addig el se indítja a játékot, csak az meg a TV-nek nem tetszett. Vettem újt TV-t, persze ekkor már HDMI kábellel ment, és semmit nem kellett állítani, soha nem jött elő az előbbi üzenet.
Nem fog menni. Az Xbox 360 az utolsó régiózáras konzol. Annál még számított, hogy az adott játék melyik régióra készült. Tudtommal a régiózárat sosem oldották fel.
Itt egy lista a nem régiózáras játékokról és hogy milyen régiós gépen mennek:
A Plants vs Zombies úgy látom nem szerepel, vagyis régiózáras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!