Tudnátok olyan 1 DIN-es fejegységet ajánlani, ami megfelel a lenti leírásnak?
Sziasztok!
Egy régi autóba szeretnék venni egy új fejegységet (mert a régin kezdenek behalni a gombok). Nagyon nem követtem ezt a témát és nem tudom, hogy amit keresek, az mennyire létezik, mert a gyártói leírások igencsak kétértelműek tudnak lenni.
Szóval amit szeretnék:
-1 DIN méret
-Tudjak rácsatlakozni iPhone-nal is és/vagy androidos telefonnal is és kihangosítón beszélni
-A világítás piros legyen (vagy ha állítható, akkor legyen piros lehetőség), mert az egész műszerfal piros
-Tudjon zenét lejátszani pendrive-ról, más egyéb zenelejátszós funkció nem érdekel, nem telefonról hallgatnék zenét
Ha ezeket tudja, akkor a többi extra nem érdekel, a valószínűleg a legolcsóbbat venném. Most egyébként egy JVC van bent, anno talán 25 körül lehetett (de ez nem tudott kihangosítva telefonálást).
Köszönöm!
Én azt se tudtam, hogy külön telefonos kihangosító nélkül a rádiós fejegységet is lehet erre használni! :/
Ehhez mit szólsz? :
Bluetooth is van rajta telefonos összeköttetéshez, így elvileg megoldható a kihangosítás a kocsi hangszóróin + USB, illetve Androiddal és iOS-szal is kompatibilis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!